Allgemeines

#789 Bin Ether’lik PlusToken İşlemi Yatırımcıları Korkuttu!

Inhaltsverzeichnis

789 Bin Ether’lik PlusToken İşlemi Yatırımcıları Korkuttu!

PlusToken, 1,2 milyar lira değerinde Ether ile işlem yapmaya çalıştı: Ether yatırımcıları endişeli!

789 Bin Ether'lik PlusToken İşlemi Yatırımcıları Korkuttu!

Kripto para dünyasının en büyük dolandırıcılıklarından biri olan PlusToken, geçtiğimiz günlerde 789.500 Ether’i (ETH) hareket ettirmeye çalıştı fakat çalıntı olan bu paralar, Ethereum ağındaki yoğunluk sorunları nedeniyle geçici olarak durduruldu.

186 milyon dolar değerindeki işlem bilinen bir Ethereum adresinden geldi ve daha sonra, muhtemelen faaliyeti gizlemek için, 50 farklı işleme bölündü. İşlemi ilk olarak Whale Alert tespit etti. 

PlusToken bu olaydan iki gün önce de 67 milyon dolar değerinde çalıntı EOS ile işlem yapmıştı.

PlusToken sektöre tehdit oluşturuyor

Geçtiğimiz yıl kapatılmasına rağmen PlusToken, birikimlerini likidite ederek ve büyük miktarlarda Bitcoin (BTC) ve Ether ve EOS gibi diğer varlıkları elinde bulundurarak kripto sektörüne hala zarar veriyor. 

PlusToken hala önemli miktarda çalıntı kripto varlığı elinde tutuyor ve bu fonlar, büyük satışlar eşitli borsalarda Bitcoin ve Ether fiyatlarını etkileyebileceği için spot piyasalara tehdit oluşturmaya devam ediyor. 

Kimileri 12 Mart’taki çöküşün PlusToken’ın spot piyasalarda yaptığı Bitcoin satışından kaynaklandığına inanırken, blockchain analiz şirketi Chainalysis’ın verileri bu teoriyi çürütüyor. 

Chainalysis’a göre PlusToken’ın borsalara yönlendirdiği BTC hareketleri, Kara Perşembe öncesinde büyük ölçüde azalma gösterdi, bu da iki olayın ilgili olmadığını gösteriyor. 

Bu olay PlusToken ile ilgili olmasa da, çoğu kişi hala Bitcoin fiyatındaki Aralık 2019’da yaşanan türden düşüşlerden PlusToken’ın sorumlu olduğunu düşünüyor. 

Kripto opsiyonları ve vadeli işlemlerin popülerliğinin artmasıyla birlikte bu tür düşüşler, uzun vadede Ether için bir sıkışmayı tetikleyebileceğinden tehlike arz ediyor.

Kaynak

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz Genel kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!