Sozialen Medien

#2020 En İyi Çocuk Bisikleti Modelleri ve Özellikleri

2020 En İyi Çocuk Bisikleti Modelleri ve Özellikleri

En İyi Çocuk Bisikletleri

Çocukların yaz eğlencesi olan, maksimum güvenlik ve kanserojen madde içermeyen en kaliteli bisikletleri bu yazımızda bulabilirsiniz. Çocuğunuz için en uygun bisikleti seçmeniz için sizlere yardımcı olduk. İşte en iyi çocuk bisikletleri;


1. Tunca Flash 1 Vites 12 Jant Unisex Çocuk Bisikleti

en-iyi-cocuk-bisikletleri.jpg

Listemize Tunca Flash marka ile başlıyoruz. Bu çocuk bisikleti 12 jant, 1 vites olup renkli tasarımı ve selesinin konforuyla dikkat çekmekte. Çocuğunuz için ilk bisiklet deneyimi olucak ise bununla başlamasını tavsiye ediyoruz. Bu bisiklet 3-6 yaş çocuklar için uygundur.

Ürünü Uygun Fiyata Trendyol’dan İncelemek için Tıklayınız.


2. Dilaver 2018 1 Vites 20 Jant Kız Çocuk Bisikleti

en-iyi-cocuk-bisikletleri-001.jpg

Kız çocukların gözdesi olan Dilaver çocuk bisikleti en çok pembe renk dikkati üstüne toplamaktadır. Arkasında bulunan pembe küçük çanta ve zincir koruması ile şık bir tasarım oluşturmaktadır. Bu model 20 jant, 1 vites olup 4-7 yaş arası kız çocukları için tasarlanmıştır.

Ürünü Uygun Fiyata Trendyol’dan İncelemek için Tıklayınız.


3. Caretta Canello Kız Çocuk Bisikleti

en-iyi-cocuk-bisikletleri-002.jpg

Pembe renk modeli ile kız çocukları kendisine çeken Caretta bisiklet ön kısmında rüzgar engelleyici ve siyah renk bir sepet bulundurmaktadır. Arka tarafında ise pembe siyah bir çantası, ek olarak zincir ve pedal koruması mevcuttur. 15 Jant olan çocuk bisikleti 4-7 yaş arası kız çocukları için tavsiye edilmektedir.

Ürünü Uygun Fiyata Trendyol’dan İncelemek için Tıklayınız.


4. Ümit Lavida 1676 1 Vites 16 Jant V-Fren Unisex Çocuk Bisikleti

en-iyi-cocuk-bisikletleri-003.jpg

Ümit Lavida çocuk bisikletiyle listemize devam ediyoruz. 16 Jant, 1 vites, amasitör ve V-Fren özelliğine sahip olan Lavida çocuklara yeşil ve siyah renk seçeneklerini sunmaktadır. Malzeme yapısı olarak Alüminyum kullanılmıştır. Bu model 5-8 yaş arası için üretilmiştir.

Ürünü Uygun Fiyata Trendyol’dan İncelemek için Tıklayınız.


5. Salcano Muki 20 Jant Kız Çocuk Bisikleti

en-iyi-cocuk-bisikletleri-004.jpg

Pembe ve beyaz renkler ile kız çocukların ilgisini çeken Salcano Muki bisikleti ek olarak pembe jant kapakları, arka kısmında bir çanta, gidon kısmında pembe kurdele ve renkli zincir koruması ile güzel bir tasarıma sahiptir. 20 Jant olup 8-12 yaş kız çocukları için kullanışa elverişlidir.

Ürünü Uygun Fiyata Trendyol’dan İncelemek için Tıklayınız.


6. Ümit 2002 Z-Trend 20 Jant Erkek Çocuk Bisikleti

en-iyi-cocuk-bisikletleri-005.jpg

Erkek çocuk için olan Ümit model bisiklet 20 jant ve V-Fren özelliğine sahiptir. Ön tarafında rüzgar koruması, bisiklet rengine uygun zincir koruması ve sepet bulundurmaktadır. Ümit Z-Trend model çocuk bisikletini 7-12 yaş arası erkek çocuklar için uygundur.

Ürünü Uygun Fiyata Trendyol’dan İncelemek için Tıklayınız.


7. Carraro Rave BMX 1 Vites 20 Jant Unisex Çocuk Bisikleti

en-iyi-cocuk-bisikletleri-006.jpg

Carraro model olan BMX bisikleti oldukça sade ve şık bir tasarıma sahip durumda. 360 derece dönebilen gidonu rahat bir şekilde akrobasi hareketleri yapılmaya uygundur. Renk seçimi olarak mor, mavi ve siyah seçenekleri bulunmaktadır. V-Fren ve 20 jant olan bisiklet 7-12 yaş arası çocuklar için tavsiye edilmektedir.

Ürünü Uygun Fiyata Trendyol’dan İncelemek için Tıklayınız.


8. Bianchi Barbie 1 Vites 20 Jant V-Fren Kız Çocuk Bisikleti

en-iyi-cocuk-bisikletleri-007.jpg

Barbie konseptiyle tasarlanan Bianchi model kız çocuk bisikleti konfor ve tasarım olarak diğer rakip markaların modellerine göre öne çıkmaktadır. Ön kısmında bulunan çanta, jant kapakları ve zincir koruması pembe renk ile renklendirilmiştir. Bianchi Barbie çocuk bisikleti 7-12 yaş arası kız çocukları için üretilmiştir.

Ürünü Uygun Fiyata Trendyol’dan İncelemek için Tıklayınız.


9. Salcano Badboy Vitessiz 16 Jant V-Fren Erkek Çocuk Bisikleti

en-iyi-cocuk-bisikletleri-008.jpg

Siyah ve yeşil renkleri ile dikkat çeken Salcano model çocuk bisikleti 20 jant ve V-Fren özelliğine sahiptir. Ek olarak renklerine uygun ön rüzgarlık, jant kapakları ve zincir koruması ile şık bir tasarım elde edilmiştir. Kullanım yaşı 5-8 arası olarak önerilmektedir.

Ürünü Uygun Fiyata Trendyol’dan İncelemek için Tıklayınız.


10. Kron Spiderman 20 Jant 2020 Model Çocuk Bisikleti

en-iyi-cocuk-bisikletleri-009.jpg

Kron örümcek adam kaplaması ile güzel bir tasarım ortaya çıkarmayı başarmış durumda. Gidon tarafında bulunan kırmızı sepeti, arka kısmında bulunan beyaz ve kırmızı desenli çantası, Örümcek adam desenli jant kapakları, zincir koruması ve kırmızı örümcek desenli selesi ile erkek çocukları kendisine çekmeyi başarmaktadır. 20 Jant ve V-Fren olan bisiklet 7-12 yaş arası çocuklar için kullanıma elverişlidir.

Ürünü Uygun Fiyata Trendyol’dan İncelemek için Tıklayınız.

Neoldu.com

Kaynak

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!