Allgemeines

#2020 Fiat Panda Cross 4×4 Teknik Özellikleri ve Fiyatı #SosyalMedya #Tv #BB

2020 Fiat Panda Cross 4×4 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

2020 Fiat Panda Cross 4x4 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

24.12.201911:42

Türkiyenin en ucuz 4×4 model suv cinsi otomobili olan Fiat Panda Cross satışa sunuldu. Bizde Fiat Panda Cross’un teknik özellikleri ve fiyatı hakkında detaylı bir inceleme yaptık. İşte 2020 model Fiat Panda Cross 4×4 hakkında merak edilen bilgiler…

Haber güncelleme tarihi 08.03.2020 09:24

Fiat Panda Cross 4×4 2020 Fiyatı & Teknik Özellikleri ve Detaylı İncelemesi

Türkiye’nin en uygun fiyatlı ve ulaşılabilir SUV model aracı olarak piyasaya tanıtılan Fiat Panda Cross 4×4 satışa sunuldu. Yenilenen tasarımı ve yüksek teknolojik özelliklere sahip yeni Panda modelleri 4×4 özelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yapılan sürüş testlerinde de başarılı sonuçlar veren Fiat Panda Cross 4×4 1.0 Fire 85 HP motoru ile beklenenin üstünde bir performans göstermektedir. Fiat’ın üretmiş olduğu Panda modelinde Cross 4×4, Panda Cross ve Panda Urban olmak üzere 3 adet donanım seçeneği vardır.

fiat panda cross

Piyasaya çıktığı günden beri çokça satılan Panda Cross 4×4 küçük motoruna rağmen sunduğu arazi performansı ile kullanıcılarını şaşırtmaktadır.


Motor

Silindir Sayısı: 2

Maksimum Güç: 51 kW/ 5.500 DD

Maksimum Tork: 102 Nm

Performans

Maksimum Hız: 164 km/s

İvmelenme: 14.2 0-100 km/s

Tüketim

Şehir içi: 5.8 L

Şehirler arası: 4.5 L

Ortalama: 4.9 L

Ölçüler

Uzunluk/ Genişlik/ Yükseklik: 3653/1643/1551

Bagaj Hacmi: 225 L


Genel Bakış

fiat panda

Fiat Panda Cross 3 farklı donanım paketiyle satışa sunulmuştur. Panda Urban, Panda Cross ve Panda Cross 4×4 modellerinde ki otomobil 1.2 HP Pop/Lounge, 0.9 Twinair Turbo 85 HP Start & Stop Dualogic ve 1.3 Multijet 16 V 75 HP S&S  Pop/Lounge motorlarına sahiptir.


Fiat Panda Cross Modelindeki Yenilikler Nelerdir?

fiat panda

Fiat’ın yeniden tasarlayıp piyasaya sunduğu Panda modeli hem tasarım hem de motor özellikleri açısından eskisine göre daha gelişmiş özelliklere sahiptir. Eski modele göre daha yüksek ve daha geniş gövde çapı ile üretilen Panda Cross’un ön tamponunda da motoru darbelere karşı korumak için çelik panel bulunmaktadır. İç kısımda da birçok değişiklik yapan Fiat mühendisleri estetik bir ön konsol tasarımı yapmışlar. Yeni Panda Cross eskisine göre daha teknolojik ve kullanışlı bir iç dizayn sunmaktadır.


Fiat Panda Cross İç Görünüm

fiat panda

Oldukça geniş ve yüksek tavanı ile dikkat çeken Panda Cross modeli sade bir iç tasarıma sahip olmasının yanı sıra güçlü özellikleri ve kaliteli döşemeleriyle kullanıcılarının yüzünü güldürecektir. 225 m3 bagaj hacmi küçük gibi görünse de bu tarz otomobiller için gayet ideal bir seviyededir. Model donanımlarına göre değişiklik gösteren iç tasarım da dijital veya manuel klima paneli ve araç içi müzik sistemi bulunmaktadır. Fabrika çıkışlı olarak içerisine telefon tutacağı yerleştirilen Panda Cross bluetooth üzerinde Akıllı telefonunuza bağlanabiliyor ve aynı zamanda telefonunuza indireceğiniz Panda uygulaması ile telefon üzerinden araç bilgilerini görebilir ve müzik dinleyebilirsiniz. Fiat Panda Cross’un sürücü, yolcu, ön koltuklar ve yan perdeler olmak üzere 6 adet hava yastığı vardır. Gayet konforlu bir araç olan Panda Cross’un deri direksiyon simidi ve vites topuzuyla birlikte birde park sensörü bulunmaktadır.


Fiat Panda Cross 4×4 Dış Görünüm

fiat panda

Son yıllarda tasarım konusunda kendisini bir hayli geliştiren Fiat markası Panda Cross modellerin de de etkileyici bir dış tasarım sunmuştur. Hafif SUV modeli olarak üretilen Panda Cross off-road için uyumlu yükseklik ve tampon eğimlerine sahiptir. Ayrıca üst kısmında taşıma kızakları da fabrika çıkışlı olarak tasarlanmıştır. Her türlü arazi şartlarında hareket edebilen Panda Cross’un darbelere karşı motor ve ön takım parçalarını korumak amacıyla ön tamponun altında çelik muhafaza paneli bulunuyor.


Fiat Panda Cross 4×4 Motor ve Şanzıman

fiat panda

3 farklı motor seçeneği bulunan modelleriyle satışa sunulan Fiat Panda; 1.2 HP Pop/Lounge, 0.9 Twinair Turbo 85 HP Start & Stop Dualogic ve 1.3 Multijet 16 V 75 HP S&S  Pop/Lounge motorlarına sahiptir. 5 ileri ve 1 geri fonksiyonlu şanzımana sahip Fiat Panda Cross 4×4 çekiş desteği de sunabilmektedir.

2020 Yeni Fiat Panda Cross 4×4 Fiyat Listesi

Yeni Fiat Panda Cross 4×4’ün Türkiye piyasasında tanımı yapılırken Türkiye’nin en ucuz ve ulaşılabilir SUV özellikli aracı olarak bildirilmişti. Teknik özellik ve sürüş performanslarında sınıfı geçen Fiat Panda Cross 4×4 uygun fiyat seçenekleriyle de sınıfı geçmeyi başarmıştır.

Fiat Panda Cross 4×4 Fiyatı;

  • Fiat Panda Cross 4×4: 138,900 TL

Önerilen İçerik: 2020 Model Ford Kuga Teknik Özellikleri ve Fiyatı

NeOldu.com

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Kaynak

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Film izlemeyi seviyorsanız Film.BuradaBiliyorum.Com sitemizi, Dizi izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"