Technologie

2020 iPad Pro modelleri ortaya çıktı; işte tasarım ve ilk detaylar!

Apple’ın 2020 ilk çeyrek içinde gelecek 2020 iPad Pro modellerinden ilk büyük sızıntı geldi. Modeller görücüye çıkarıldı.

Uzun zamandır konuşulan 2020 iPad Pro modelleri, OnLeaks tarafından elde edilen CAD dosyalarıyla karşımızda. 11 inç ve 12,9 inç olmak üzere iki farklı versiyonu bulunan yeni tablet modelleri, görebileceğiniz üzere mevcut Pro’lardan çok daha farklı görünmüyor. Burada en büyük fark kesinlikle arkadaki üçlü kamera sistemi oluyor. iPhone 11 Pro‘lardan geldiği düşünülen bu sistem, modellerin görüntüleme ve AR yani artırılmış gerçeklik performansının çok yüksek olacağını gözler önüne seriyor. Güçlerini Apple A13X işlemciden alacak denilen tabletlerden, 11 inç’in arkası metal, 12,9 inç modelin ise cam olacağı söyleniyor. Bu gerçekten ilginç görünürken, bu detayın şimdilik tam olarak netleşmediği belirtiliyor. Tabletlerin tam çıkışı içinse 2020 Mart ayına işaret ediliyor. Ancak bu da henüz netleşmiş değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 iPad Pro modelleri böyle. Peki iPhone 12 ailesi nasıl olacak?

Ailenin en altında yer alan iPhone 12 modeli, söylendiği kadarıyla 5,4 inç OLED ekran, çift arka kamera ve 699 dolar başlangıç fiyatına sahip olacak. Yeni seride bir de 12 Max modeli yer alıyor. Bu model ise 6,1 inç OLED ekran, çift arka kamera ve 799 dolar başlangıç fiyatı ile geliyor. Daha sonra ise karşımıza iPhone 12 Pro çıkıyor. Bu modelin 6,1 inç 120 Hz OLED ekran, üçlü arka kamera, 3D ToF sensörü ve 999 dolar başlangıç fiyatıyla yolda olduğu aktarılıyor. 12 Pro Max ise tam 6,7 inç 120 Hz OLED ekran, üçlü arka kamera, 3D ToF sensörü ve 1.099 dolar başlangıç fiyatıyla geliyor. Tüm ailede 5G destekli versiyonların sunulacağını da belirtelim.

İlginizi Çekebilir

Firmanın yeni 16 inç MacBook Pro modeli

Daha çok teknoloji makalesi okumak isterseniz teknoloji kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Film izlemeyi seviyorsanız Film.BuradaBiliyorum.Com sitemizi, Dizi izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!