Allgemeines

#2020 Opel Insignia Grand Sport Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

2020 Opel Insignia Grand Sport Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Opel Insignia Grand Sport 2020 Fiyatı & Özellikleri ve İnceleme 

Otomobil dünyasının en yakından takip edilen markalarından olan Opel, yeni modeli ile takipçilerinin karşısına çıktı. Alman devinin makyajlı yeni 2020 Opel Insignia Grand Sport otomobili, son derece ilgi çeken yenilikleri ile araba tutkunlarının beklentilerini zirveye taşıyor.

Opel Insignia Grand Sport 2020

Yeni otomobil segmentleri arasında teknik özellikleri ve daha iyi aydınlatma detayları ile dikkat çekici bir hale getirilen makyajlı 2020 Opel Insignia Grand Sport, Alman firmanın attığı değişim imzası ile çok daha güzel bir hale getirilmiş. Yakından incelendiğinde de son derece dikkat çekici özelliklerle tasarlandığı görülebilen otomobili yakından inceleme şansı yakaladık. Gelin hep beraber Opel’in 2020 model Insigna Grand Sport modelini inceleyelim.

Opel Insignia Grand Sport 2020 Teknik Özellikleri;

1. Opel Insignia Grand Sport 2020 Boyutları

Opel Insignia Grand Sport 2020 Teknik Özellikleri

Opel Insignia Grand Sport 4897 mm uzunluğa, 2093 mm genişliğe ve 1455 mm yüksekliğe sahiptir. Bununla birlikte araç 4 kapı olarak karşımıza çıkmaktadır ve 490 litre bagaj hacmine sahiptir.

Aracın boş ağırlığı 1492 kg olarak karşımıza çıkmaktadır.


2. Opel Insignia Grand Sport 2020 Motor Gücü ve Vites

Opel Insignia Grand Sport 2020 Teknik Özellikleri

Opel Insignia Grand Sport’ta yeni nesil olan emisyon sınıfı Euro 6.2 motor bulunmaktadır. 1598 cc olan motor sadece dizel olarak karşımıza çıkmaktadır. 1.6 cc’lik Opel Insignia Grand Sport motoru 136 beygir gücü ve 320 tork üretmektedir.

Öte yandan Opel Insignia Grand Sport’ta 6 ileri olarak otomatik vites bulunmaktadır. Böylece sürücünün sadece yola odaklanması sağlanmaktadır.


3. Opel Insignia Grand Sport 2020 Diğer Teknik Özellikler

Opel Insignia Grand Sport 2020 Teknik Özellikleri

Opel kullanıcılarını da düşünerek ön ve arka sistemte disk fren kullanmaktadır. 62 litre yakıt deposu bulunan Opel Insignia Grand Sport 100 km’de şehir içinde 6,1 lt, şehir dışında 4,1 lt olmak üzere ortalama 4,9 lt yakıt tüketmektedir. Araç 0’dan 100 km hıza 10,9 saniyede çıkarken maksimum 205 km hıza ulaşmaktadır.


Opel Insignia Grand Sport 2020 Modelleri;

1. Opel Insignia Grand Sport 2020 Enjoy 

Opel Insignia Grand Sport 2020 Teknik Özellikleri

Enjoy modeli Opel Insignia Grand Sport’un en ucuz modeli olarak karşımıza çıkmaktadır.

Opel Insignia Grand Sport Enjoy modelinde şu özellikler bulunmaktadır; ön ve arka park sensörleri, serit koruma özelliği ile şerit takip sistemi, anahtarsız giriş ve anahtarsız çalıştırma sistemi (Open & Start), yağmur sensörü, otomatik yanan farlar.


2. Opel Insignia Grand Sport 2020 Excellence

Opel Insignia Grand Sport 2020 Teknik Özellikleri

Opel Insignia Grand Sport Excellence geçiş sınıfı olarak ve Enjoy modeline göre daha donanımlı araç olarak satışa sunulmaktadır.

Opel Insignia Grand Sport Excellence modelinde şu özellikler bulunmaktadır; Ambiyans aydınlatması, direksiyon ve ön koltuk ısıtması, IntelliLUX® LED Matrix ön farlar, AGR onaylı hafıza ve masaj özellikli sürücü koltuğu, katlanabilir yan aynalar, ön ve arka park sensörleri, serit koruma özelliği ile şerit takip sistemi, anahtarsız giriş ve anahtarsız çalıştırma sistemi (Open & Start), yağmur sensörü, otomatik yanan farlar.


3. Opel Insignia Grand Sport 2020 Exclusive

Opel Insignia Grand Sport 2020 Teknik Özellikleri

Opel Insignia Grand Sport Exclusive aracın en donanımlı modeli olarak sunulmaktadır. 

Opel Insignia Grand Sport Exclusive modelinde ise şu özellikler bulunmaktadır; OPC Line tasarım paketi, 360 derece kuş bakışı çevre görüş sistemi, head up display, Bose ses sistemi, 8″ Renkli sürücü bilgi ekranı, 8″ navigasyonlu multimedya sistemi, ön ve arka park sensörleri, serit koruma özelliği ile şerit takip sistemi, anahtarsız giriş ve anahtarsız çalıştırma sistemi (Open & Start), yağmur sensörü, otomatik yanan farlar, ambiyans aydınlatması, direksiyon ve ön koltuk ısıtması, IntelliLUX® LED Matrix ön farlar, AGR onaylı hafıza ve masaj özellikli sürücü koltuğu ve katlanabilir yan aynalar.


Eski Opel Insignia ve 2020 Opel Insignia Grand Sport Arasındaki Fark?

Yenilenen özellikleri ve makyajı ile bir önceki modellerine göre çok daha farklı bir hale getirilen otomobil, ön tampon ve ızgara yapısındaki yenilikleri ile oldukça dikkat çekici. Far ve arka spot tasarımlarında da değişikliklerin görüldüğü 2020 Opel Insignia Grand Sport otomobili bir önceki sürümünde 32 led elementi varken yeni modelde 168 elementli adaptif yeni IntelliLux LED Pixel Light farlarıyla daha bir ilgi çekici hale getirilmiş.

Opel Insignia Grand Sport 2020

Değişim sonrası dikkat çeken özellikleri;

  • Yeni Opel Insignia Grand Sport otomobilin en çok dikkat çeken detaylarından biri Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu multimedya sisteminin eklenmesidir.
  • Daha önceki modellerinde olan arka çarpraz trafik uyarı sistemi daha da geliştirilerek yandan yaklaşan araçlar için de uyarı sağlayan asistan eklenmiş.
  • Akıllı cihaz kullanıcıları için kablosuz şarj alanı eklenmiş.
  • AGR onaylı ergonomik koltukları ile konforu üst düzeye çıkartılmış.
  • Yenilenen Opel Insignia Grand Sport otomobilde ayak hareketi ile bagaj kapısı açılabiliyor.
  • Şeritten ayrılma ve şeritte tutma asistanı eklenerek daha güvenilir bir sürüş deneyimi yaşatılmış.
  • Yaya algılama özelliği ile birlikte otomatik frenleme sistemi eklenerek daha güvenilir bir hale getirilmiş.
  • Adaptif hız sabitleyici ve gelişmiş park asistanı ile dikkatleri üzerine çeken Opel Insignia Grand Sport, yeni model araba almak isteyenlere en üst segmentten yeni özellikler sunuyor.

2020 Opel İnsignia Grand Sport Fiyat Listesi

Opel yeni İnsignia Grand Sport’u Brüksel Fuarında tanıttı. Araç fuar misafirlerinin oldukça dikkatini çekti. Fuarın ardından araç Türkiye’de satışa çıkartıldı. En düşük fiyatı 269.900 TL olan Opel İnsignia Grand Spor’un en yüksek fiyatı ise 319.900 TL olarak belirlendi. 

2020 Opel İnsignia Fiyat Listesi;

  • Opel İnsignia Enjoy Fiyatı: 279.900 TL
  • Opel İnsignia Excellence Fiyatı: 299.900 TL
  • Opel İnsignia Exclusive Fiyatı: 329.900 TL

NeOldu.com

Kaynak

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!