Allgemeines

#2020 Türk Filmleri – 2020 Yılında Vizyona Giren En İyi Türk Filmleri #SosyalMedya #Tv #BB

2020 Türk Filmleri – 2020 Yılında Vizyona Giren En İyi Türk Filmleri

2020 Yılında Vizyona Giren En İyi 5 Türk Filmi ( Güncel Liste)

2020 En İyi Türk filmleri listesiyle karşınızdayız. Türk sinemasının gişe de en çok izlenen 2020 Yerli filmleri sizler için özenle hazırladığımız bu listede bulabilirsiniz… İşte, IMDB sitesinde yüksek puan alan 2020 Türk filmleri

NOT: 2020 Türk filmleri listesi her ay sonunda editörlerimiz tarafından güncellenecektir.

2020 Türk Filmleri;

5. Sıfır Bir (2020)

2020 Türk Filmleri

İlk olarak Youtube dizisi ile hayranlarıyla buluşan, yarattığı kitle sayesinde internetin en önemli platformlarından BluTV’ye geçen ve geçen sene final yapan Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana’nın sinema filmi… 2020 Türk filmleri arasında en çok merak edilen yapımların başında gelen Sıfır Bir, Adana’da yaşananları geride bırakan ve İzmir’e giden Savaş, Cihat ve Azad’ın yaşadıklarını anlatır. 3 Arkadaş gayri meşru işleri geride bırakıp İzmir’de Oto Yıkamacı açarken, Burak ve Cengo ise Adana’da işleri yürütmeye devam eder. Tabi bu sırada Savaş ve arkadaşlarının tepkisiz kalamayacağı bir olay gerçekleşir. Herkes sussa da kahramanlarımız bu olayda susmayacaktır.

Tür: Aksiyon, Dram, Suç

Fragman


4. Karakomik Filmler 2: Deli – Emanet (2020)

2020 Türk Filmleri

2020 en iyi Türk filmleri listesinde bir Cem Yılmaz filmi ile karşınızdayız. İki film birden projesiyle sinemada izleyicilerle buluşan Cem Yılmaz, Karakomik Filmer Arada – Kaçamak filminden sonra bu sefer de Karakomik Filmler Deli ve Emanet ile beyaz perdeye geliyor. Filmin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz’a, Özkan Uğur, Cem Davran, Büşra Develi, Özge Özpirinçci, Emin Gürsoy, Çağlar Çorumlu gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Film 2020 yılının ilk ayında en çok izlenen Yerli filmleri arasında.

Tür: Komedi, Dram

Fragman


3. Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı (2020)

2020 Türk Filmleri

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan yine tarihi anlatan bir yapım… 2020 Türk filmleri arasında sinema sevenlerin büyük ilgi gösterdiği yapım, Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa seferlerini, öncü askerler konumundaki Akıncılar birliğinin hikayesini izleyiciyle buluşturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Emre Kıvılcım, Levent Özdilek, Serdar Gökhan, Ece Çeşmioğlu ve Ebru Özkan yer alırken, yönetmen koltuğunda ise Kemal Aydın bulunmaktadır. Görsel efektleri ve müzikleriyle büyük beğeni toplayan bu filmi, 2020 yerli filmleri arasında mutlaka izlemelisiniz.

Tür: Tarihi, Aksiyon, Dram

Fragman


2. Biz Böyleyiz (2020)

2020 Türk Filmleri

Oyuncu kadrosunda Hümeyra, Berrak Tüzünaraç, Özge Özpirinçci, Şebnem Bozoklu, Engin Öztürk ve Meriç Aral’ın yer aldığı Biz Böyleyiz filmi, komedi, dram ve romantik türde 2020’nin en başarılı Türk filmleri arasında harika bir yapım. Eğlenceli bir film arayan okurlarımız için kesinlikle tercih edilesi bir yapım. Filmde, çocukluk ve gençlik arkadaşı olan bir grup yaz arkadaşı, Nezihe Teyze dedikleri yaşlı kadının rahatsızlanması sebebiyle bir araya gelir. Bu arkadaş gurubu yıllar sonra ilk kez bir araya gelecektir. Hepsi birbirine zır karakterlerin bir araya gelmesiyle birçok komik olaylar baş gösterir.

Tür: Romantik, Komedi, Dram

Fragman


1. Gamonya: Hayaller Ülkesi (2020)

2020 Türk Filmleri

BKM çocuk oyuncuların rol aldığı Gamonya: Hayaller Ülkesi, mutsuz bir çocuk olan Umut ve dedesi Ahmet’in yaşantılarını izleyiciye aktarır. Umut, hayal kurmayı unutmuş, ne olduğu hatırlamayan bir çocuktur. Dedesinin yaşadığı bir kaza Umut’un yeni bir dünya ile tanışmasına neden olur. Kaza sonrasında fantastik bir dünya olan Gamonya’da insanlarla tanışan genç karakterimiz, buranın çocuklara hayal ürettiğini öğrenir. Aile ile izlenebilecek filmler listesinde yer alan ve 2020 Türk filmleri arasında en çok izlenen yapımlardan bir tanesi olan Gamonya: Hayaller Ülkesi filmini mutlaka izlemenizi öneririz.

Tür: Macera, Aile, Fantastik

Fragman


Önerilen İçerik: 2019’da Sinemada En Çok İzlenen Birbirinden Güzel Türk Filmleri

Kaynak

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Film izlemeyi seviyorsanız Film.BuradaBiliyorum.Com sitemizi, Dizi izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"