Technologie

#6000 TL ve altına alınabilecek en iyi dizüstü bilgisayarlar!

6000 TL ve altına alınabilecek en iyi dizüstü bilgisayarlar!

Reklamsız Dizi Film izlemek isterseniz Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi ziyaret edebilirsiniz .

Son dönemlerde laptop yani düzüstü bilgisayar satışları ivme kazandı.

Türkiye Bilişim Derneği (TÜBİDER) Başkan Yardımcısı Ümit Önder; „Uzaktan eğitim ve uzaktan çalışma salgın nedeniyle hayatımızın değişmez parçaları oldu. Hal böyle olunca taşınabilir bilgisayar satışları yılın ilk 8 ayında bir yıl öncesine göre yüzde 70 arttı.“ ifadelerine yer verdi.

Bunun yan sıra korona döneminde evde kaldığımız zamanlarda bilgisayarlarımız ve telefonlarımız adeta arkadaşımız oldu. Çalışmalarımızı gerçekleştirmek için, video konferans gerçekleştirmek için, film izlemek için, oyun oynamak için, market alışverişlerimiz ve yemek siparişlerimiz için… Kısacası birçok şey için bilgisayarlarımızı kullandık.

Zira TÜBİDER’den yapılan açıklamada da, salgın sonucunda iş, eğitim ve sosyal yaşamın merkezinin eve taşınmasıyla birlikte bilgisayar satışlarının ciddi oranda yükseldiğini bildirildi.

TÜBİDER Başkan Yardımcısı Ümit Önder; 2020’nin ilk 8 ayına ilişkin sektör rakamlarına ilişkin, “Uzaktan eğitim ve uzaktan çalışma salgın nedeniyle hayatımızın değişmez parçaları oldu. Taşınabilir bilgisayarlara talep oldukça arttı. Sadece taşınabilir bilgisayarlar özelinde yılın ilk 8 ayında bir yıl öncesinin aynı dönemine göre yüzde 70’lik değersel bir artış gerçekleşti. Türkiye’de geçen sene toplam bilgisayar satış adedi 1,6 milyon adetti. Bu sene ise daha ilk 8 ayda yüzde 40’lık bir büyüme ile 915 bin adet bilgisayar satışı oldu“ değerlendirmesinde bulundu.

Biz de bu anlamda 6000 TL ve altına satın alabileceğiniz en iyi dizüstü bilgisayarları sizler için bir araya getirdik. Zira bu bilgisayarlar ile ders çalışabilir, oyun oynayabilir, çizim-tasarım vb programları rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Not: Puan durumuna göre sıraladığımız modeller 100 puan üzerinden değerlendirilmiştir. Fiyatlar ise internet satış ortamı ortalama fiyatlarıdır. Satış mağazalarında değişiklik gösterebilir.

İşte 6000 TL ve altına alınabilecek en iyi dizüstü bilgisayarlar;

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Daha çok teknoloji makalesi okumak isterseniz teknoloji kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!