Technologie

#1500 – 2500 TL arası en iyi akıllı telefonlar – Eylül 2020

1500 – 2500 TL arası en iyi akıllı telefonlar – Eylül 2020

Reklamsız Dizi Film izlemek isterseniz Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi ziyaret edebilirsiniz .

Birçoğumuzun şikayet ettiği bir konu; akıllı cep telefon fiyatlarının her geçen gün değişiklik gösteriyor olması.

Bildiğiniz üzere ülkemizde akıllı telefon fiyatları son dönemlerde sıklıkla değişiklik gösteriyor. Amiral gemisi seviyesi akıllı telefonların fiyatları 10.000 TL barajını aşalı çok oldu. İşin acınası tarafı ise bizler de bu fiyatlara aşinalık kazandık bile.

Ancak diğer yandan teknoloji hızla gelişmeye devam ettiğinden, bir zamanlar amiral gemisi olma özelliği taşıyan telefon modelleri de geri plana düşüyor. Ancak bu modellerin yetenekleri yüksek olduğundan, fakat yeni modellerin çıkması ile fiyatları düşmeye baladığından, kullanıcılar için oldukça cazip hale geliyorlar. Bu noktada 2.500 TL ve altı akıllı telefonlara olan ilgi daha da artıyor.

Hal böyle olunca bütçesi kısıtlı olan ve yeni telefon almak isteyen kullanıcılar, genel olarak uygun fiyatlı bir model olmasının yanında, performans anlamında da yetersiz kalmayacak bir cihaz arayışında olmaları yersiz değil.

Eğer siz de ortalama bir bütçe ile alabileceğiniz en iyi telefonlar hangileri diye kara kara düşünenlerdenseniz, satın almak istediğiniz akıllı telefonun yüksek performansa, üst düzey kameralara ve iddialı tasarıma sahip olması öncelikli tercihiniz ise, sizler için hazırlamış olduğumuz listemizdeki akıllı telefonlardan birini mutlaka beğeneceksiniz.

2500 TL altına iyi telefon olur mu diye düşünmeyin. Zira bu paralara oldukça şık, geniş ekranlı, iyi kameralı muazzam modeller satın almanız mümkün. Bu segment cihazlarda özellikle Samsung Galaxy, Xiaomi, Huawei, Oppo, Meizu ve Realme modellerinin bazı telefonları oldukça dikkat çekiyor.

Düşük bütçeye sahipseniz ve düşük fiyata iyi bir telefon modeli bulma konusunda endişeli ya da önyargılıysanız, size önerimiz; önyargınızı bir kenara bırakarak, sizler için hazırlamış olduğumız listemize göz atmanız yönünde olacak.

Ancak listemize geçmeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım. 2020 Ağustos ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak derlediğimiz 2500 TL ve altı fiyat etiketine sahip telefon modellerinin bulunduğu listemiz, yalnızca 2018, 2019 ve 2020 çıkış yılına sahip modellerden oluşmaktadır.

Not: Telefonlar, internet satış fiyatları dikkate alınarak listelenmiştir. Mağaza fiyatları belirtilen fiyatlardan daha yüksektir.

İşte 1500 – 2500 TL arası en iyi akıllı telefonlar;

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Daha çok teknoloji makalesi okumak isterseniz teknoloji kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!