Technologie

2019 yılının en iyi iPhone uygulamaları

2019 yılının bitmesine az bir süre kala bu yılın dikkat çekici iPhone uygulamalarını sizler için derledik. iPhone kullanıcıları için geliştirilen  Halide, bu yıl Apple tarafından da ödüle layık görülmüştü.

iPhone kullanıcıları başarılı fotoğrafları Halide ile çekebiliyor

Eski Apple tasarımcısı ve Twitter mühendisinin imzasını taşıyan Halide, üst düzey bir kamera olarak göze çarpıyor. Smart Auto özelliği sayesinde ISO ve deklanşör hızını en iyi şekilde ayarlayarak fotoğraf kalitesini yükselten uygulamada kaydırma hareketleri aracılığıyla kolay bir arayüz sunuyor. Yüksek kontrast ile gerçek zamanlı odaklanma özelliğine sahip uygulamada RAW formatıyla fotoğraf çekerek daha iyi düzenlemeler yapılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Heyacan Call of Duty Mobile ile birlikte iPhone’larda

Bu yılın dikkat çeken yapımlarından bir diğeri de Call of Duty Mobile. Android kullanıcıları tarafından da oynanabilen yapımın kesinlikle bu yılın en iyi yapımlarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Call of Duty: Mobile. Mobil oyun Black Ops ve Modern Warfare’in efsanevi haritalarını oyuncularla buluşturuyor ve bu haritalar da ilk kez ücretsiz olarak kullanıma açılıyor.

Ünlü olmak TikTok sayesinde mümkün

Dünya genelinde 500 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip olan video ve canlı yayın uygulaması TikTok bu yıl dikkatleri üstüne topladı. Şu anda internet ortamındaki en eğlenceli uygulamalardan biri olan TikTok, iPhone kullanıcılarının viral videolar oluşturabilecekleri bir platform.

Dikkat çekici iPhone uygulaması: Tweetbot

Dikkatimizi çeken uygulamalardan bir diğeri ise Tweetbot. Tweetbot, takip ettiğiniz kişilerin tweet’lerini tweetlendikleri sırayla gösteriyor. Twitter platformunu aktif olarak kullanıyorsanız ve Twitter alternatifi bir uygulama arayışı içerisindeyseniz Tweetbot’a kesinlikle göz atmalısınız.

Menajerler ekran başına

Menajerlik oyunlarından keyif alan birisiyseniz Football Manager 2020‘nin ilginizi çekeceğini söyleyebiliriz. Futbol takımı kurup takımınızı en iyi hale getirerek rakiplerle sıkı bir mücadelenin içine girebilirsiniz. Football Manager 2020’nin iPhone haricinde iPad versiyonunun da bulunduğunu söyleyelim.

İlginizi çekebilir

Call of Duty Mobile’ın tanıtım videosu

Daha çok teknoloji makalesi okumak isterseniz teknoloji kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Film izlemeyi seviyorsanız Film.BuradaBiliyorum.Com sitemizi, Dizi izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!