Technologie

#2020 Model iPad Air Tanıtıldı

2020 Model iPad Air Tanıtıldı

Tamamen yeni 2020 model iPad Air, özellikleri ile dikkat çekiyor.

Apple tarafından gerçekleştirilen Time Flies etkinliğinde 8. nesil iPad tabletin yanı sıra 2020 model iPad Air de tanıtıldı. Peki, yeni iPad Air neler sunuyor?

2020 iPad Air özellikleri

2020 iPad Air tamamen yeni tasarım ve uçtan uca ekran ile geliyor. 10.9 inç Liquid Retina ekran P3 geniş renk gamutu, True Tone ve yansıtıcı olmayan kaplama detaylarına sahip. Touch ID ise artık güç tuşuna entegre edilmiş durumda. USB-C bağlantısına geçiş ve yeniden tasarlanmış hoparlör sistemi de öne çıkıyor. Ayrıca tablet, 12 MP arka kamera ve 7 MP FaceTime ön kamera ile geliyor.

Yeni iPad Air ayrıca, en yeni A14 Bionic çipset sayesinde önemli bir performans artışı sergiliyor. Apple çipin endüstride ilk kez 5 nm teknolojisini kullandığının altını çiziyor. Yeni nöral motor sayesinde işlemci yüzde 40 daha hızlıyken GPU performansı da yüzde 30 daha fazla. Ek olarak, makine öğrenimi performansının da iyileştirildiği kaydediliyor.

Apple Pencil 2 ve Magic Keyboard desteği de sunan yeni iPad Air gelecek aydan itibaren 599 dolardan başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak. Renk seçenekleri ise gümüş, siyah, pembe, yeşil ve mavi olarak karşımıza çıkıyor.

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Daha çok teknoloji makalesi okumak isterseniz teknoloji kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!