Sozialen Medien

#3000–4000 TL Arası En İyi Laptop Modelleri

3000–4000 TL Arası En İyi Laptop Modelleri

Reklamsız Dizi Film izlemek isterseniz Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi ziyaret edebilirsiniz .

En İyi 10 Laptop Modeli

Günlük yapacağınız iş, ödev veya vakit geçirmek için film izleyebileceğiniz laptop modellerini inceledik ve liste haline getirdik. Bu modeller uygun fiyata sahip olup tüm işlerinizi kolayca yapmanıza fazlasıyla yardımcı olmaktadır. Dilerseniz Aynı zamanda düşük seviye oyunlar oynayabilirsiniz. İşte 3000 – 4000 TL arası en iyi laptop modelleri.


1. HP 250 G7 Celeron N4000 Taşınabilir Bilgisayar

Intel Celeron N4000 4.nesil işlemcisi size fazlasıyla yetecektir. DDR4 4 GB Ram kapasitesi ve ekran kartını paylaşımlı olarak kullanmaktadır. Ekran boyutu 15,6 inç olup HD 1920 x 1080 çözünürlüğe sahiptir. Harddisk bu modelde yer verilmemiştir. Onun yerine çok daha yükse hızlara ulaşabilen 256 GB kapasiteli SSD mevcuttur. Şarjlı olarak 6 saat üstü bir kullanım sunmaktadır. İşlemci 6 MB ön bellek ve 2 çekirdek ile 1.60 Ghz hızlarına çıkabilmektedir. 2 Kg ağırlığında yapısı vardır.

HP 250 G7 Celeron N4000 Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcı Yorumları

? İşlemciden kaynaklı sanırım bir ağırlık var cihazda bence, görsellerde cd sürücü varmış gibi duruyor ama yok sizi yanıltmasın (açıklama ve özelliklerde yazıyor tabi ki olmadığı). Bunların dışında idare eder ama kesinlikle yüksek beklentiniz olmasın, sadece web üzerinden bir şeyler yapıyorsanız yeterlidir. E** E**

? Oğlumun dersleri için aldım. Tam bir fiyat performans ürünü. SSD sayesinde gayet hızlı açılıyor. Ders yapmak ya da basit anlamda iş için gayet yeterli. Ben aldıktan hemen sonra fiyatı 1000 TL arttı. U** T**


2. LENOVO Ideapad 3 15ıml05 Taşınabilir Bilgisayar

10.nesil işlemcisiyle dikkatleri üzerine toplayan LENOVO, Intel Celeron 4610M işlemci modeline sahiptir. 4 GB Ram ve 256 GB SSD yüksek hızlı depolama kapasitesi bulunmaktadır. Ekran kartı HD Graiphics olup paylaşımlı bir şekilde kullanmaktadır. Ekran boyutu 15,6 inç, çözünürlüğü ise 1366 x 768 HD özelliğindedir. İşlemcisi 1.90 Ghz hızlarına ulaşabilmektedir ve 2 çekirdek mevcuttur. Kullanım alanı ev veya okul için önerilmektedir. Cihazın ağırlığı 2 – 4 kg arasındadır. Optik sürücüsü yoktur. Full şarj ile 6 saat kullanım yapabilirsiniz.

LENOVO Ideapad 3 15ıml05 Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcı Yorumları

? Arkadaşlar laptop çok kaliteli hepinize almanızı öneririm. İşlemcinin celeron olduğuna çok takılmayın internette gezinirken her şey çok hızlı bir şekilde açılıyor. Tuşlar, kasa çok kaliteli bir laptop hissi veriyor. Hoparlörü güzel temiz ses çıkıyor. Daha oyun performansına bakmadım muhtemelen lol gibi oyunlarda çok donma yaşanmaz. Almanızı tavsiye ederim cidden. Alper A.

? Bilgisayarı alalı 6 gün oldu gördüklerime göre pc tam olarak ofis bilgisayarı diyebilirim. Eğer oyun oynamak için alacaksanız tavsiye etmem çünkü pc’nin soğutması menteşeyle ekran arasında olduğundan ekran ve klavye ısınıyor belirli bir sureden sonra rahatsız etmeye başlıyor. Ama ara sıra oyun oynayıp genel olarak günlük işlerinizi yapacaksanız mükemmel bir ürün diyebilirim. A** Ç**.


3. ACER Aspire A315-54K-389H Taşınabilir Bilgisayar

2400 Mhz hızında DDR4 4 GB değerinde Ram belleklerine sahiptir. Ağırlığı 2 kg altında olması taşınmasını kolay hale getirmektedir. 15,6 inç ekran boyutu, 1920 x 1080 çözünürlüğe ve Full HD özelliği bulunmaktadır. Intel HD Graphics 620 ekran kartı paylaşımlı olarak kullanılmaktadır. İşlemcisi ise 7.nesil Intel Core i3 7020U mevcuttur. 3 mb ön bellek ve 2 adet çekirdeği vardır. Bu özelliklerle işlemcisi 2,30 GHz hızında çalışmaktadır. Depolama olarak 128 GB kapasiteli SSD olması harddisk modellerine göre daha hızlı işlem yapmaktadır. Şarjlı kullanım süresi 4 – 6 saat arasıdır. Ofis veya İş için kullanımı önerilmiştir.

ACER Aspire A315-54K-389H Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcı Yorumları

? Ürün başlığında ekran full hd yazıyor fakat full hd olarak gelmedi standart hd ekrana sahip. Malzeme kalitesi orta seviye. Klavye ve mouse kısmı güzel. Bildirim ışıkları yok örneğin capslock tuşuna basınca ışık yanmıyor. Sadece pil ve çalıştığını gösteren ışık var. SSD olduğu için çok hızlı anında açılıyor 10-15 saniye içinde. Ekran kartı intel uhd 620.Güncel oyunlar oynanmaz kasar büyük ihtimalle. Günlük işler ve ofis işleri için ideal. Fiyatına göre iyi bir bilgisayar açıkçası. Ram takviyesiyle çok daha iyi olur. Gökhan H.

? Bilgisayar gerçekten ssdli işe beraber uçmuş. Hızlı bir bilgisayar video render yapıyorum ve sony vegas programında en yüksek çözünürlükteki videolarla bile denememe rağmen kastıramadım. Ve bu bilgisayarı harici ekran kartı bağlayarak oyun için bile kullanabilirsiniz. Yakın zamanda harici ekran kartı bağlıycam. A** Ş**


4. Casper Nirvana C350.5005-4C00E Taşınabilir Bilgisayar

4800 mAh pil performansı ve Lityum Polimer teknolojisi sayesinde 4 – 6 saat kullanım süresi sunulmaktadır. 5. nesil Intel Core i3-5005U işlemcisi 2 Ghz hız seviyesinde çalışmaktadır. 1280 x 720 piksel çözünürlüklü 14 inç boyutunda ekranı mevcuttur. Bu ekranda dokunmatik özelliği yoktur. Depolama birimi olarak 128 GB SSD kullanılarak, böylelikle daha kısa açılış süresi elde edilmektedir. DDR4 4 GB Ram 2666 Mhz ile hızına hız katmaktadır. 2 adet USB 3.0 port ve bluetooth bulunmaktadır. Intel HD Graphics 5500 grafik kartı mevcuttur.

Casper Nirvana C350.5005-4C00E Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcı Yorumları

? Giriş seviye bir ürün olmasına rağmen kullanım olarak oldukça performanslı geldi sadece hafızası düşük onun dışında çok rahat kullanılabiliyor Hafıza arttırmak için de harici disk satın almak durumunda kaldık 14 inç ekranı var Çok büyük olmasa da çerçevesi ince olduğu için daha büyük gözüküyor en iyi tarafı hafif olması bu sayede rahatlıkla taşınabiliyor şarjı da uzun gittiği için şarj problemi de olmuyor. Gürkan Ö.

? Canlı yayın eğitimleri çocukların arttığı için benim bilgisayarım yetmez oldu kendim de çalıştığım için sürekli vakit ayıramıyorum O yüzden kızıma Yeni bir bilgisayar almak istedim. Hem kullandığı giriş seviye bile olsa işlemci yeterli geldi hem de diğer performansları özellikle hafif olması taşınmasını da kolaylaştırdı ister kendi odasında ister salonda rahatlıkla kullanabiliyor. Hüseyin Ö.


5. LENOVO Ideapad S130-14IGM Taşınabilir Bilgisayar

2133 MHz bellek hızında DDR4 tipli 4 GB Ram kapasitesi vardır. 14 inç ekran büyüklüğü ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahiptir. Paylaşımlı olarak çalışan Intel HD Graphics ekran kartı mevcuttur. Intel Pentium N5000 işlemcisinde 4 MB ön bellek bulunmaktadır. İşlemcisi 1,10 Ghz gücünde işlem yapmaktadır. 2 kg ağırlık yapısı taşınma sırasında zorlanmadan istediğiniz yere götürerek işlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Depolama tarafında 128 GB SSD sayesinde yapılacak işlemlerin süresi harddiskli modellere göre daha kısa olmaktadır. Şarjı kullanımınıza göre 6 saat kadar götürmektedir.

LENOVO Ideapad S130-14IGM Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcı Yorumları

? Şu kurlarla şu fiyatlarda alınabilecek en iyi laptoplardan biri. Ciddi performans bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Birkaç özelleştirme ile performans biraz daha iyileştirilebilir en azından ben öyle yaptım. Genel olarak günlük işlerde kullanmak için yeterli bir laptop. Sadece bir şeyler izlemek, bir şeyler okumak, internette takılmak veya office kullanmak isteyenler için daha fazla paralar ödemeye gerek olduğunu sanmıyorum. Şu an için ihtiyacım doğrultusunda iyi bir karar vermişim gibi görünüyor. Tasarım güzel ama belki biraz daha iyi malzeme kullanılabilirdi. Yine de fiyat performans bakımından gayet yeterli.  M** Ö**.

? Çok uzun araştırmalar sonunda bu bilgisayarı aldım ama hiç pişman değilim. Wifi bağlantısı çok iyi, ekran ve görüntü kalitesi çok iyi, klavye ve touchpad çok iyi. Günlük işler, internette takılma, office programları gibi konularda kusursuz. 4k video izlerken bile görüntü gayet iyi. Hafif ve şık bir tasarımı var. Oyun ya da farklı programlarda nasıl bir performans gösterir bilmiyorum ama genel kullanım için alınabilecek en iyi bilgisayar. Umut Y.


6. HP 15-DB1075NT Taşınabilir Bilgisayar

Sahip olduğu uzun pil ömrü sayesinde bir yere bağlı kalmadan bilgisayarınızı kullanabilirsiniz. HP diğer modellerden farklı olarak AMD Ryzen 3 3200U işlemci tipini kullanmaktadır. DDR4 8 GB Ram belleği ile çok hızlı işlem gerçekleştirebilirsiniz. AMD Radeon Vega 3 paylaşımlı grafik kartı mevcuttur. Harddisk yerine 256 GB kapasiteli SSD depolamasına yer verilmiştir. Kullanım amacı ev ya da okul için belirlenmiştir. 15,6 inç ekran büyüklüğüne ve Full HD 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahiptir. Bu ürün 2 – 4 kg ağırlığı mevcuttur. Ryzen 3 işlemcisi 2-6 Ghz hızında çalışmaktadır.

HP 15-DB1075NT Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcı Yorumları

? Rengi çok hoş fiyatı da ben aldığımda pahalıydı 3.500 dü ama bu piyasada her şey pahalı zaten .3 gündür kullanıyorum ders video müzik film için gayet iyi pili de uzun gidiyor yaklaşık 5 saat kadar. Oyun indirmedim basta belki indiririm diye düşünmüştüm ama sonradan vazgeçtik bu bilgisayarlar kaldırmıyor diyorlar. Hız wifi vs güzel. Kamera iyi değil ama o da çok önemli değil zaten. Oyun düşünüyorsanız 4 bin civarı daha iyi bir bilgisayar almanızı öneririm. S** M**

? Fiyata göre iyi, doğal olarak 10bin liralık makinelerdeki ekran kalitesi ve klavye kalitesi yok. Enter tuşu küçük mesela, numlock lambası yok. Ekran çok aydınlık değil. Fiyata göre normal. Oyun için çok güçlü sayılmaz, ama düşük kalite ile oynanır. Diğer bilgisayar işlemleri için performans iyi. Ekran kartı RAM i kullandığı için 8GB RAM in 6GB kullanıyor. Yazılım desteği güzel, sürücüler otomatik siteden yüklenebiliyor. E** E**.


7. I-LIFE DIGITAL Zed Taşınabilir Bilgisayar

1 TB harddisk kapasitesi sayesinde içerisinde tüm belgelerinizi, filmlerinizi, fotoğraflarınızı ya da filmlerinizi çok rahat bir şekilde uzun süreler saklayabilirsiniz. CPU olarak 5.nesil Intel Core i3 5005U işlemcisi mevcuttur. Bu işlemcinin 2 Ghz hızı, 4 çekirdeği ve 3 MB ön belleği bulunmaktadır. Bilgisayarın Ram belleği tarafında 1600 Mhz hızında DDR3 4 GB kapasitesi vardır. Ekranı Full HD 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olup 15,6 inç boyutundadır. Paylaşımlı olarak kullandığı ekran kartı modeli Intel HD Graphics 5500 görüntü vermektedir.

I-LIFE DIGITAL Zed Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcı Yorumları

? Arkadaşlarıma 2 adet bu laptopdan aldık ilkinden çok memnun kalınca. İkisine de Win10 kurduk. Gayet hızlı ve stabil çalışıyor. İşlemcisi çok iyi, ram gayet yeterli (oyun, tasarım, vs arayan parasına kıysın) SSD takmadan dahi performansı çok iyi. Ekran büyük ve görüntü kalitesi yüksek. Klavyesi numpadli ve tuşlar büyük, tasarım şık. Fiyatına göre efsane bir cihaz. Tek handikapı 2 tane usb yuvası olması, onu da bluetooth mouse ile kullanarak aşabilirsiniz. Az paraya çok iş. Herkese tavsiye ederim. Günlük kullanacaklara bundan iyi hediye olamaz. Ü** K**

? Şöyle söyleyeyim hiç sorunsuz çalışıyor. Ekran kalitesi gayet iyi. Ben ofis işleri için aldım. İnternet ve office programları kullanmak için. 120SSD takıp 19TL ye de win10 pro lisansı aldım. Yanılmıyorsam yine aynı fiyatlara da office aktivasyon kodu aldım. Her şey yasal ve sorunsuz çalışıyor. Sonuçta ne istediğinize bağlı. Yüksek paralar vermeye gerek yok. Eksik tarafına gelince. Klavyesi ve tuşları iyi olmakla birlikte biraz daha kaliteli olabilir. Plastiğine takılmayın derim. Dediğim gibi ekran görüntüsü çok çok iyi. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Tavsiye ederim. Sayit S.


8. HP 340s G7 9hr35es12 Taşınabilir Bilgisayar

14 inç boyutundaki ekranında %79,1 ekran/gövde oranına sahiptir. Bu ekran Full HD olup 1920 x 1080 piksel çözünürlüğündedir. 4 çekirdekli 10.nesil Intel Core i3 1005G1 3,4 Ghz ve 4 ön bellekli işlemciye yer verilmiştir. Ofis veya iş için kullanımı önerilen bu modelde 2400 Mhz hızında 8 GB Ram bellekleri bulunmaktadır. Diğer modellerde olduğu gibi ekran kartı paylaşımlı bir şekilde kullanılmaktadır. Depolama kısmında 256 GB SSD ile verilerinizi saklayabilirsiniz. 2 kg ağırlığın altında olması taşınmasını konforlu hale getirmektedir.

HP 340s G7 9hr35es12 Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcı Yorumları

? Ürün sipariş verdiğimin ertesi günü elimdeydi. Kargo ve paketleme gayet iyi. Laptop da gayet hızlı, bir öğrencinin ihtiyaçlarını karşılayacak seviyede. Sadece bazen fan sesi fazla gürültülü oluyor eğer ciddi bir iş yapıyorsanız ses artıyor onun dışında sessiz çalışıyor. Ekran tasarımı, çerçevesi ve klavyesi de oldukça estetik. Ş** K**.

? Cihaz elime ulaşalı 2 hafta oldu iyice kullanmadan yazmak istemedim. Kurulum olarak yüklü gelmiyor, biraz bilgisayardan anlayan kişi kurabilirmiş ama ben bilgisayarcıda kurdurdum. Tam bir öğrenci işi pubg vb. kaldırıyor kasma yok fiyata göre çok güzel bir ürün. Kurulum aşamasında biraz sıkıntı çektim ama şu an çok iyi pişman olmazsınız. S** D**.     


9. Hometech Alfa 590s Taşınabilir Bilgisayar

3 MB ön bellekli 5.nesil Intel Core i5 5257U işlemcisi 2,7 Ghz frekanslarında çalışarak işlemlerini rahatça gerçekleştirmektedir. Yüksek kapasiteli 512 GB SSD depolama alanı mevcuttur. DDR3 8 GB Ram bellekleri 1600 Mhz hızına sahiptir. Ekran boyutu 15,6 inç olup Full HD 1920 x 1080 çözünürlüğündedir. 5000 mAh bataryası 4 – 5 saat kullanıma müsaittir. Paylaşımlı ekran kartı bulunmaktadır. 2.0 MP ön kamerası vardır. Ev ve öğrenci için en uygun bilgisayar modellerinden birisidir.

Hometech Alfa 590s Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcı Yorumları

? Fiyat performans ürünü yiğenimin uzaktan eğitimi için aldım. Bu fiyata 512 GB SSD li 8 GB DDR3 1600mhz hızında rami Full HD 1920 x 1080 çözünürlükteki ekranı 5.nesil i5 işlemcili laptopu kimse bu fiyata vermez. Çok uygun aldım.12 taksit olduğu yazıyor fakat alım esnasında 6 taksit yapıyor. Mobilden şubeme girip 4 de ben ek taksit yaptım.80 tl bir faiz ödemek zorunda kaldım. Alırken buna da dikkat edin. İ** K**

? Ben indirimden almıştım daha uygundu ve fiyat performans olarak gayet iyi. Yalnız bu modelde bi siyah ekran sorunu varmış aldıktan bir ay sonra yaşadım fakat garantiyle hemen hallettiler sonra da başka hiç sorun çıkmadı. 6 aydır kullanıyorum. Hızı da gayet iyi. Zaten biraz dizi film izlemek için almıştım gayet de işimi görüyor. Handan A.


10. ACER Aspire A315-42-R4AA Taşınabilir Bilgisayar

Full HD 1920 x 1080 çözünürlüklü 15,6 inç ekrana sahiptir. 3.nesil AMD Ryzen 3 3200U gibi güçlü bir işlemcisi vardır. Bu işlemci 4 MB ön belleğe ve 2,60 Ghz hızındadır. 2133 Mhz frekanslı DDR4 8 GB bellek kapasitesi bulunmaktadır. Harddisk yerine 256 GB alana sahip SSD depolamasına yer verilmiştir. Dahili ekran kartı paylaşmalı şekilde güç almaktadır.

ACER Aspire A315-42-R4AA Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcı Yorumları

? Fiyatı ve performansı çok iyi fan sesi internet üzerinden neredeyse yok oyunlarda ses biraz artıyor buda gayet normal, ekran her açıdan bakıldığında gayet yeterli hem linux hem Windows da ekran fotosu yükledim bakın derim. Cod mobilde orta ayarlarda kasma donma olmadan rahat oynayabiliyor. Sesi ev ortamında gayet yeterli. Extra ram yüklemenize şimdilik gerek yok. İşlemci 3.5 e kadar kendi çıkıyor bir ayar yapmanıza gerek yok driverları her iki işletim sisteminde de kendi bulup yüklüyor. Sadece windows da AMD yazılımını yükleyip ayarlardan oyun kısmını aktif etmenizi tavsiye ederim. Isınma yok. İnternet çekimi çok iyi. Kamera biraz düşük ama iş görüyor. A** N**.

? Ürünü bir haftadır kullanıyorum gayet başarılı çok hızlı bir ürün ortalama 13 sn açılıyor 3.5 saatte tam şarj oluyor. Kullanmaya bağlı 3-4 saat şarj kullanım suresi var. Rami ve ssd kapasitesi arttırılabiliyor. İnce ve şık bir tasarımı var. Fanı sessiz dezavantajı klavye ışıklandırması yok, siyah yüzey parmak izi hafif kalıyor, kart okuyucu yok ve usb girişi 3 tane biraz fazla olabilirdi. Ama genel olarak çok güzel almak isteyenlere tavsiye olunur. M** S**

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!