Allgemeines

#Efsaneden Öte: Kadın Çoklu Orgazmı Hakkında Bilmeniz Gerekenler #SosyalMedya #Tv #BB

Efsaneden Öte: Kadın Çoklu Orgazmı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Cinsellikle ilgili konular tabu olarak görüldüğü için pek fazla konuşulmuyor. Ancak cinsellik hakkındaki bu bilgi yetersizliği hem sağlık problemlerine, hem de istenmeyen başka sorunlara neden olabiliyor. Oldukça doğal olan bu konuda bir başka bilinmezlik ise kadın orgazmı. Kadınların orgazm olamadığı gibi bir söylenti bile var hatta. Ancak bu bilginin gerçek dışı olduğunu belirtelim. Hatta öyle ki kadınlar, bir ilişki sırasında birden fazla kez orgazm olabiliyorlar. En iyi orgazmı yaşayabilmeniz için kadın çoklu orgazmı hakkında bilmeniz gerekenleri yazdık.

Cinsellik hakkında şu ana dek pek fazla araştırma yapıldığı söylenemez. Ancak yine de bazı konular biliniyor. Bunlardan biri de orgazmın evreleri


Orgazmın 4 evresi bulunuyor. Bu evreler kadınlar ve erkekler için de geçerli. Hatta kadınlar erkeklere oranla bu konuda çok daha şanslılar

kadın çoklu orgazmı

Bilindiği gibi kadınlar hem klitoral hem de vajinal orgazm yaşayabiliyorlar. Bunun yanı sıra kadınlar bir ilişki sırasında birden çok kez orgazm olabiliyor

kadın çoklu orgazmı

İşte kadın çoklu orgazmı hakkında bilmeniz gerekenler;

kadın çoklu orgazmı


1. Kendi kendinize de çoklu orgazm yaşamanız mümkün

kadın çoklu orgazmı


Pek çok kadın çoklu orgazmın hayal olduğunu düşünüyor. Ancak bu doğru değil, neredeyse tüm kadınların art arda orgazm olma potansiyeli bulunuyor. Çünkü kadınlar erkekler gibi boşalma sonrasında refrakter dönem (tepkisiz süreç) yaşamaz ve hemen yeni bir birleşme için hazır hale gelebilirler. Kadın çoklu orgazmı yaşamak için bir partnerizin olması şart değil. Kadınlar kendi kendilerine de art arda orgazm olabilir. Çoklu orgazm yaşayan kadınlar tek ilişki sırasında 20 kez bile orgazm olabildiğini söylüyor. Evet, bu sayı kesinlikle gerçek!

2. Kendinizi tanıyın, erojen bölgenizi keşfedin




Yukarıda belirttiğimiz gibi çoklu orgazm yaşamak için bir partnere ihtiyacınız yok. Bunun için mastürbasyon da yapabilirsiniz. Ancak burda önemli olan size neyin daha fazla haz verdiğini bulmanız. Neyi sevdiğinizi ve sizi neyin tahrik ettiğini öğrenmek en önemli şeylerden biri. Bazı kadınlar vajinal orgazm yaşayamaz, bazı kadınlar ise hem klitoral hem de vajinal orgazm yaşayabilir. Öncelikle sizin hangisini yaşayabildiğinize odaklanın. Kendinizi keşfedin ve size neyin haz verdiğini bulun.

3. İsteklerinizi dile getirmekten çekinmeyin

kadın çoklu orgazmı


Kendinizi keşfettikten sonra ise, partnerinize neyi sevdiğinizi söylemekten çekinmeyin. Kadın çoklu orgazmı yaşamak için istediklerinizi özgürce dile getirmelisiniz. Bunun için ön sevişmenin süresini de biraz uzatabilirsiniz. Ya da yatak odanızda heyecanı artıracak şeyler deneyebilirsiniz.

4. Pelvik tabanınızı sağlamlaştırmak için kegel egzersizi yapın

kadın çoklu orgazmı


Kadın çoklu orgazmı denilince kegel egzersizinden bahsetmemek olmaz. Çünkü çoklu orgazmı yaşamak için pelvik tabanınızın ve kaslarınızın sağlam olması gerekiyor. Bunun içinse düzenli kegel egzersizi yapmalısınız. Bunu yapmak için, vajina kaslarınızı sıkılaşmış hissedene kadar sıkıp ardından bırakın, sonra yeniden sıkın. Bu şekile kaslarınız güçlenir ve boşalma esnasında onlara hükmedebilirsiniz. Tabii ki bu, ilişki sırasında da hazzınızı artırır. Orgazmı hissettiğiniz, yani plato evresindeyken bunun sınırlarını zorlayıp orgazm aşamasına geçmeyerek hazzınızın keyfini sürebilirsiniz. Tıpkı karezza tekniğinde olduğu gibi…


5. Sizi daha fazla uyaran pozisyonu bulun




Kendinizde keşfettiğiniz haz noktalarını, partnerinizle yaşadığınız ilişki sırasında da gerçekleştirmek için sevdiğiniz pozisyonu bulmaya çalışın. Genellikle kadınlarda bu pozisyon kovboy pozisyonudur. Çünkü bu pozisyonda klitoris de uyarılır. Orgazm sırasında kalp atış hızınız artar. Sinir sisteminde meydana gelen tepkimeler nedeniyle de orgazm sırasında uzuvlarda özellikle bacaklarınızda bir titreme hissedebilirsiniz. İkinci kez orgazm olmak içinse uyarılmaya devam etmeniz gerek.

Kaynak: 1 2

Kaynak

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Film izlemeyi seviyorsanız Film.BuradaBiliyorum.Com sitemizi, Dizi izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!