Sozialen Medien

#Bir Zamanlar Çukurova’da bir müjde ve bir de bitmeyen çile! #SosyalMedya #Tv #BB

Bir Zamanlar Çukurova’da bir müjde ve bir de bitmeyen çile!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 62. yeni bölümünün akıbeti merak konusuydu. Koronavirüs nedeniyle birçok dizinin setinde çalışmalara ara verilmişti. Bu nedenle de dizilerin hangilerinin yeni bölümlerinin gelecek hafta ekrana geleceği net olarak bilinmiyor. Ancak Bir Zamanlar Çukurova hayranlarını sevindiren gelişme atv’nin 62. yeni bölüm fragmanını yayınlaması ile ortaya çıktı. Adana’da çekilen dizi birçok yapım ara verirken, ekrana gelmeye hazırlanıyor. 2 Nisan Perşembe günü izleyeceğimiz yeni bölümde ise bitmeyen çile devam ediyor.

Bu çile, Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha’nın çilesi… Bu sefer de hapiste zehirlendi ve hastaneye kaldırıldı. Demir’i vurduktan sonra hapse düşen, artık Demir’in de tamamen vazgeçtiği Züleyha, çocuklarının hasretini de yaşıyor. Dizinin en talihsiz karakteri olan Züleyha’nın yaşadıkları ise izleyicilerin yüreklerini sızlatıyor.

Demir’in Züleyha’yı zehirlediği düşüncesi hakim. Yılmaz, Fekeli’ye isyan ediyor ama Fekeli’den ummadığı bir tepki alacak. Demir mi Züleyha’yı zehirletti? Yılmaz, Züleyha’nın başında ve ona hayatının sözünü veriyor.

Ayrıca hastaneye düşen, kendinde olmayan Züleyha’ya birisi ilaç veriyor ve bu durum yeni olayları da beraberinde getireceğe benziyor. Acaba ilacı veren kişi Müjgan olabilir mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 62. bölüm fragmanı:

Haberleri instagram’da takip et –> @tvdizianaliz

Abone olun

Kaynak

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Film izlemeyi seviyorsanız Film.BuradaBiliyorum.Com sitemizi, Dizi izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!