Allgemeines

#Jungle Cruise Filminden Nefes Kesen Sahneler izle

Jungle Cruise Filminden Nefes Kesen Sahneler

Jungle Cruise Film Fragmanı Full Hd Tek Parça Türkçe Dublaj Altyazılı izle

Macera türünde bir yapım olan Jungle Cruise filminin 30 Temmuz 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanmaktadır. Haberimiz içeriğinde Jungle Cruise Filmi Fragmanı Full Hd Tek Parça Türkçe Dublaj Altyazılı izleyebilir, konusu, oyuncuları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Jungle Cruise Film Fragmanı Full Hd Tek Parça Türkçe Dublaj Altyazılı izle

Jungle Cruise Filmi Oyuncuları

Jungle Cruise filminin oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jack Whitehall yer almaktadır. Filmin yönetmenliğini ise Jaume Collet-Serra yapmaktadır.

Jungle Cruise Filmi Konusu

Lily Houghton bir kaşiftir ve heyecan dolu bir göreve başlangıç yapmak üzeredir. Amazon ormanlarında yer alan bir ağaç, iyileştirme gücüne sahiptir. Bu ağacı açmanın tek yolu ise bir ok ucudur. Lily, bir şekilde efsanevi ok ucuna ulaşmayı başarır ve bu efsanenin gerçek olup olmadığını öğrenmek için hemen harekete geçer. Lily, bir geçide ulaşabilmek için nehri geçmek zorundadır. Bu nehri geçmek için ise Kaptan Frank’tan yardım alacaktır.

Jungle Cruise Filmi Vizyon Tarihi | Ne Zaman

Filmin ülkemizde gösterime gireceği tarih olarak 30 Temmuz 2021 tarihi belirlenmiştir. Filmin süresi 1 saat 52 dakikadır.

Daha çok bu tarz makaleler okumak isterseniz Genel kategorimizi veya Dizi Film izlemek için Dizi & Film izle kategorimizi ziyaret edebilir ayrıca aşağıda vermiş olduğumuz Dizi & Film Sitemizden istediğiniz diziyi filmi izleyebilirsiniz.

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!