Technologie

#WhatsApp, Tek Hesaba Birden Fazla Cihaz Bağlanmasını Destekleyecek

WhatsApp, Tek Hesaba Birden Fazla Cihaz Bağlanmasını Destekleyecek

Reklamsız Dizi Film izlemek isterseniz Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi ziyaret edebilirsiniz .

WhatsApp, uzun zamandır beklenilen çoklu cihaz desteğini sağlayarak tek hesaba birden fazla cihaz bağlanabilmesinin önünü açacak.

WhatsApp tarafından bir süredir çoklu cihaz desteği için kolların sıvandığı biliniyor. Son işaretler ise WhatsApp platformunun tek hesaba birden fazla cihaz bağlanması için geri sayımın başladığı yönünde.

WABetaInfo, kullanıcıların WhatsApp Web, WhatsApp uygulaması ve Facebook Portalı dahil olmak üzere birden fazla cihazdan mesaj gönderip almasına olanak tanıyan Bağlantılı Cihazlar adı verilen yeni bir özelliğe dair referanslar keşfetti. Böylece kullanıcılar birincil cihazdan çıkış yapmadan bir dizüstü bilgisayardan veya ikinci bir telefondan sohbet edebilecek. Ek olarak bu özellik, kullanıcıların birincil cihazda internet bağlantısı olmadan WhatsApp’ı kullanmasına da izin verecek. WhatsApp şu anda sınır olarak dört cihaz belirlemiş durumda. Yakın zamanda ise kullanıcıların cihazlar arasında mesajları senkronize etmesine, sohbet etmesine ve mesajlaşmasına izin verilmiş olacak.

Yeni Bağlantılı Cihazlar özelliği etkinleştirildiğinde mevcut WhatsApp oturumları da sonlandırılacak ve yansıtma teknolojisindeki değişiklikten dolayı kullanıcılar yeni oturumlar oluşturmak zorunda kalacak. Özelliğin son aşamada olduğu ve yakında Android ve iOS platformlarında WhatsApp Beta test kullanıcılarına sunulacağı ifade ediliyor.

Özelliğin tüm kullanıcılara tam olarak ne zaman sunulacağı hakkında ise herhangi bir bilgi yok. İsteyenler ise bu özelliğe erken erişmek için WhatsApp iOS beta veya WhatsApp Android beta‘ya kayıt olabilir.

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Daha çok teknoloji makalesi okumak isterseniz teknoloji kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!