Allgemeines

#1917 Filmi izle

1917 Filmi

1917 izle | 1917 Filmi 2020 Full HD Tek Parça izle

1917 Filmi ne zaman vizyona girecek | vizyon tarihi : 7 Şubat 2020

1917 Filmi Yönetmeni : Sam Mendes

1917 Filmin Oyuncu Kadrosu | Oyuncuları : George Mackay, Dean-Charles Chapman, Mark Strong

1917 Filmi Türü : Dram, Savaş, Tarihi

Merakla beklenen filme ait fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.

Filmin Konusu : 1917 izle, Film Birinci Dünya Savaşı’nda geçmektedir. İngiliz askeri olan Schofield ve Blake, oldukça zorlu bir vazife için görevlendirilirler. Verilen görev hayli zor ve önem arz etmektedir. Zira düşman bölgesinden geçerek kendilerine söylenen yere gitmek, verilen mesajı iletmeyi içermektedir. Ayrıca zamana karşı da yarışmaları gerekmektedir. Ancak bu görevi başarmaları halinde yüzlerce askerin de hayatını kurtarmayı başaracaklardır. Blake’in kardeşi de bu görev için onlar ile birlikte hareket edecektir ve bu Blake’in görevi çok daha ciddiye alması için önemli bir sebeptir.

Kendilerine verilen bu önemli görevi başarı ile tamamlayamamaları halinde birçok asker hayatını yitirecek ve bu tam bir soykırım olacaktır. Bu nedenle düşman hatlarına kadar sızmak, kimi zaman düşman ile çatışmak gibi çok zorlu mücadeleler vererek kendilerine verilen mesajı yerine iletmeleri gerekmekte olan İngiliz askerlerinin heyecan dolu macerasına yer verilen film Şubat 2020 tarihinde sinema salonlarında gösterime girmiştir.

Daha çok bu tarz makaleler okumak isterseniz Genel kategorimizi veya Dizi Film izlemek için Dizi & Film izle kategorimizi ziyaret edebilir ayrıca aşağıda vermiş olduğumuz Dizi & Film Sitemizden istediğiniz diziyi filmi izleyebilirsiniz.

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!