Sozialen Medien

#2020 En İyi Hoparlör Modelleri ve Özellikleri

2020 En İyi Hoparlör Modelleri ve Özellikleri

En İyi Hoparlör Modelleri

Keyifli bir müzik zevki yaşamak isteyenler için hazırladığımız listede, ses kalitesi ve malzeme kalitesine önem verdik. Kesintisiz müzik deneyimi yaşamak isteyenler için önerdiğimiz hoparlör modelleri sizlerle. İşte en iyi hoparlör modelleri..


1- JBL GO 2 IPX7 Bluetooth Taşınabilir Hoparlör

JBL GO 2 IPX7 Bluetooth Taşınabilir Hoparlör

Kulaklık ve hoparlör denilince akla gelen markalardan biri olan JBL, çıkartmış olduğu GO 2 IPX7 model bu model IPX7 özelliği sayesinde suya karşı dayanaklı hale getirilmiştir. Yüksek ses kalitesi ve 5 saat kullanım süresi bu ürünün en önemli özelliklerinden sayılmaktadır.


2- JBL Charge 3 Bluetooth Hoparlör 

JBL Charge 3 Bluetooth Hoparlör 

JBL markası çıkartmış olduğu hoparlörler fazlasıyla tercih edilmekte. Charge 3 model hoparlör yatay bir tasarıma sahiptir. Bu ürünün diğer hoparlör modellerine göre bir farklı özelliği 2000 mAH bataryası ile powerbank özelliğine sahip olmasıdır. Suya karşı dayanıklı olup 6 saat kesintisiz müzik keyfi sunmaktadır.


3- Meier Şarjlı Nostaljik Hoparlör

Meier Şarjlı Nostaljik Hoparlör

Nostalji severler için tasarlanmış olan Meier model hoparlör tasarım ve müzik performansı fiyatına göre oldukça başarılı durumda. Kolay taşıma kolu ile müzik keyfinizi istediğiniz ortama yanınızda götürebilirsiniz.


4- LG XBOOM Go PK5 Bluetooth Hoparlör

LG XBOOM Go PK5 Bluetooth Hoparlör

LG markası çıkartmış olduğu XBOOM model hoparlörü oldukça şık bir tasarıma sahiptir. LG XBOOM içinde oldukça fazla özellik barındırmakta. Ses komutu, Su geçirmezlik, Güvenlik kilidi gibi önemli özellikler kullanıcılara sunulmaktadır. 2600 mAH bataryası ile tam 20 saat müzik keyfi sağlamaktadır.


5- JBL Clip 3 IPX7 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

JBL Clip 3 IPX7 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Bir diğer JBL marka Clip 3 model hoparlör yuvarlak şekilde tasarlanmıştır. JBL tüm model hoparlöründe olduğu yüksek ses kalitesi ve su geçirmezlik gibi önemli özellikler bu modeline eklemiştir. Oldukça büyük olan 10000 mAH bataryası ile 15 saate kadar çalma süresi sunmaktadır.


6- Xiaomi Mi Compact Mini Bluetooth Hoparlör

Xiaomi Mi Compact Mini Bluetooth Hoparlör

Ülkemizde telefonları ile bilinen Çin firması olan Xiaomi uygun fiyatlı hoparlörü ile karşımıza çıkıyor. Mi Compact model hoparlör yuvarlak ve minimal bir yapıya sahiptir. Mi Compact yüksek ses kalitesi ile 6 saat müzik çalma süresi vermektedir.


7- Philips Bt50a Kablosuz Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Philips Bt50a Kablosuz Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

El avucu kadar boyutu olan Philips marka hoparlör istediğiniz yerde müzik keyfinize devam etmenize yardımcı olmaktadır. Boyutuna göre olan ses kalitesi ve açık renkleri ile dikkat çekmektedir. Philips marka hoparlör kullanıcılardan olumlu puan almayı başarmış durumda.


8- Huawei Honor AM51 Taşınabilir 4.1 Bluetooth Hoparlör

Huawei Honor AM51 Taşınabilir 4.1 Bluetooth Hoparlör

Huawei Honor model hoparlör tasarımını minik ve yuvarlak şekilde tasarlamıştır. Üzerinde olan kordonu sayesinde kolayca bağlanılabilen bir yapıya sahiptir. Huawei 700 mAH olan bataryasını lityum polimer ile güçlendirmiştir. 3 saat içinde tamamen şarj olup 8 saat müzik keyfi sunmaktadır.


9- Sony Srs-xb01 Taşınabilir Kablosuz Bluetooth Hoparlör

Sony Srs-xb01 Taşınabilir Kablosuz Bluetooth Hoparlör

Teknolojik aletlerde oldukça başarılı olan Sony bu model hoparlöründe oldukça başarılı. Sony iyi bir ses kalitesi için exrta bass kompakt eklemiştir. Taşınabilir tasarımı ile Sony 6 saat müzik keyfi kullanıcılara sağlamıştır. En önemli özelliği ise ipx5 suya dayanıklı hala getirilmiştir.


10- Logitech Ultimate Ears Wonderboom Phantom Bluetooth Hoparlör

Logitech Ultimate Ears Wonderboom Phantom Bluetooth Hoparlör

Logitech model hoparlör tasarım olarak diğer modellerden farklıdır. 360 derece ses verebilen ve suya dayanıklı olan Wonderboom küçük tasarımıyla dikkat çekmektedir. Loghitech bu modelde 10 saat batarya süresi tanımaktadır. IPX7 sertifikasına sahip olan bu hoparlör 30 dakika boyunca su altında kalabilmektedir.


Önerilen İçerik: En İyi Akıllı Bileklik Modelleri 2020

NeOldu.com

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Kaynak

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!