Sozialen Medien

#2020 En İyi Taşınabilir Disk Modelleri ve Özellikleri

2020 En İyi Taşınabilir Disk Modelleri ve Özellikleri

En İyi Taşınabilir Disk Modelleri

Eski düşük kapasiteli, büyük ve ağır olan hard disk modelleri yerine günümüz teknolojisi olan taşınabilir diskler yerini almaya başladı. Taşınabilir diskler boyut olarak küçük, depolama alanı fazlasıyla yeterli olan ve dosya aktarımı konusunda yüksek hızlara ulaşmayı başarmışlardır. İşte en iyi taşınabilir disk modelleri


1- WD Elements 1TB 2.5  USB 3.0 Taşınabilir Disk

WD Elements 1TB 2.5  USB 3.0 Taşınabilir Disk

Western Digital ile en iyi taşınabilir disk model listemize başlıyoruz. Boyut olarak 2.5 İnç ve 1 TB depolama alanına sahiptir. Bağlantı tipi olarak USB 3.0 kullanan WD bu sayede yüksek hızda veri aktarımı gerçekleştirmektedir.


2- Samsung M3 500GB 2.5 USB 3.0 Taşınabilir Disk

Samsung M3 500GB 2.5 USB 3.0 Taşınabilir Disk

Samsung 500 GB depolama yeri olan taşınabilir diskini diğer modellere göre fiyat olarak daha ucuz tutmaktadır. USB 3.0 teknolojisi kullanan Samsung fiyatına göre oldukça hızlı dosya aktarımı yapmaktadır. Samsung boyut olarak 2.5 İnç büyüklüğündedir. Depolama tarafında ise 500 GB’lık bir alana sahiptir.


3- Toshiba Canvio Basic 1TB 2.5 Taşınabilir Disk

Toshiba Canvio Basic 1TB 2.5 Taşınabilir Disk

Kullanıcıları fazlasıyla memnun eden Toshiba diğer markalarının taşınabilir disk modellere göre daha ince ve küçük olması dikkat çekiyor. 1 TB depolama hafızasına sahip olup 2.5 İnç’lik bir büyüklüktedir. USB 3.0 bağlantı teknolojisi ile çok daha hızlı bir veri aktarımı sağlanmaktadır.


4- Seagate Expansion 1TB 2.5 USB 3.0 Taşınabilir Disk

Seagate Expansion 1TB 2.5 USB 3.0 Taşınabilir Disk

Bir diğer taşınabilir disk üreticisi olan Seagate diğer markalarla eşit performans göstermektedir. Bağlantı türü USB 3.0 ile daha kısa sürede veri aktarımı yapılmaktadır. 1 TB hafıza ile oyunlarınızı veya fotoğraflarınızı dilediğinizce saklayabilirsiniz.


5- WD My Passport 2TB 2.5 USB 3.0 Taşınabilir Disk

WD My Passport 2TB 2.5 USB 3.0 Taşınabilir Disk

Tasarım olarak bir tarafı çizgili diğer tarafı ise düz olarak tasarlanmıştır. WD bu taşınabilir diskine 2 TB’lık yüksek bir depolama hafızası yer vermiştir. Boyut olarak tüm modeller gibi 2.5 İnç’lik bir büyüklüğe sahiptir.


6- Intenso 1TB USB 3.0 Taşınabilir Disk

Intenso 1TB USB 3.0 Taşınabilir Disk

Listemize Intenso marka disk ile devam ediyoruz. 1 TB hafızaya sahip olup 2.5 İnç boyutundadır. USB 3.0 bağlantı türü ile okuma hızı 65 MB/s ve yazma hızı ise 95 MB/s hızındadır. Tasarım olarak sade ve şık bir görünümdedir.


7- Seagate Expansion 2TB 2.5 USB 3.0 Taşınabilir Disk

Seagate Expansion 2TB 2.5 USB 3.0 Taşınabilir Disk

Seagate tasarım olarak baklava dilimi şeklinde tasarlamıştır. USB 3.0 ile yüksek hızlarda veri transferi yapan Seagate 2 TB’lık geniş bir depolama alana sahiptir. Kaliteli malzeme yapısı ile yüksek puanlar almayı başarmıştır.


Önerilen İçerik: 2020 En İyi Hoparlör Modelleri ve Özellikleri

NeOldu.com

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Kaynak

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!