Allgemeines

#2020 Filmleri – 2020’de Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi Filmler #SosyalMedya #Tv #BB

2020 Filmleri – 2020’de Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi Filmler

2020’nin Gişe Rekoru Kırması Beklenen Filmleri

Her biri mutlaka izlemeniz gereken yapımlar arasında yer alan en iyi 2020 filmleri listesini sizlerle buluşturuyoruz. Vizyona giren ya da yakın zamanda girecek olan 2020 Filmlerini bu listede her ay güncel şekilde bulabilirsiniz.

2020 En İyi Filmleri;

8. James Bond: No Time to Die (3 Nisan 2020)

En İyi 2020 Filmleri

James Bond filmleri hayranları için listemizde 2020 filmleri arasında damga vuracak harika bir yapım olacağını tahmin ettiğimiz No Time to Die, oyuncu kadrosunda Ana de Armas, Daniel Craig, Rami Malek yer alıyor. Seri Filmleri ile aksiyon filmlerinin üst sıralarında her daim yer alan James Bond’un 2020 yılında vizyona girecek No Time to Die hikayesinde şu konu işlenmektedir; “Bond, aktif hizmeti bırakmış ve Jamaika’da hayatını devam ettirmektedir. CIA’da çalışan eski bir dost Felix, kendisinden yardım ister. Görev, kaçırılan önemli bir bilim adamı kurtartmaktır ancak tehlike daha büyüktür.

Tür: Aksiyon, Macera, Gerilim

Fragman


7. Fast & Furious 9 (22 Mayıs 2020)

En İyi 2020 Filmleri

Hızlı ve Öfkeli filmi hayranlarının mutluluktan uçacağı bir haberle listemize devam ediyoruz. IMDB’de en çok merak edilen filmler arasında gösterilen Fast & Furious oyuncu kadrosunda Vin Diesel’li ana ekibin dışında Charlize Theron, John Cena, Sung Kang yer alıyor. Filmde, Dom ailesiyle beraber artık normal bir hayat sürmektedir ancak eski bir düşman tekrardan baş gösterir. Dom için asıl şok eski düşman değildir. Bir kez daha aksiyon ve maceraya doyacağımız harika bir Hızlı ve Öfkeli filmine hazır olun.

Tür: Aksiyon, Macera, Suç

Fragman


6. Black Widow (1 Mayıs 2020)

En İyi 2020 Filmleri

2020 Marvel filmleri listemizde yer alan Black Widow, 2020 Filmleri arasında IMDB’de en çok merak edilen yapımlar arasında… Avengers: Endgame ile sona eren Marvel Filmleri Hikayesi, yeni bir evreye geçerken, kendi filmleri olmayan karakterlere de yeni filmler çekilmeye devam ediliyor. Filmde, Natasha yani Black Widow’un gizemli geçmişine, KGB dönemlerine ışık tutuluyor. Filmde kötü adamımız ise Marvel Comics ile hayatımıza giren Taskmaster… Gişede rekor kırması beklenen bu yapımı Mutlaka izlemeniz gereken filmler listesine eklemenizi öneriyoruz.

Tür: Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu

Fragman


5. Top Gun: Maverick (2020)

En İyi 2020 Filmleri

Tom Cruise filmleri arasında oldukça önemli bir yere sahip olan Top Gun: Maverick, 2020 yılında izleyicilerle buluşuyor. Pete (Maverick) Mitchell rolüne bir kez daha geri dönen Cruise, genç pilotlara insansız drone savaşlarının olduğu bir çağda nasıl hayatta kalınacağının derslerini vermektedir. Aksiyon filmleri hayranı okurlarımızı IMDB’de mutlaka önerilen filmler arasında gösterilen Top Gun: Maverick’i mutlaka izlemesini öneririz.

Tür: Aksiyon, Dram

Fragman


4. Wonder Woman 1984 ( 5 Haziran 2020)

En İyi 2020 Filmleri

En İyi 2020 Filmleri listemizde IMDB’de mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında gösterilen Wonder Women 1984, serinin ikinci filmi… Marvel Sinematik Evreni’nin en son yıllarda en çok değer verdiği karakterlerden Wonder Women, bu hikayede 1947 yılından 1991 yılına kadar süre Doğuk Savaş Dönemi’nin 1984 yılını anlatacak. Oyuncu kadrosunda Gal Gadot, Pedro Pascal, Kristen Wiig ve Chirs Pine gibi isimlerin yer aldığı film, 2020nin En İyi filmleri listesinde olmaya şimdiden aday.

Tür: Aksiyon, Macera, Fanstatik

Fragman


3. Birds of Prey (7 Şubat 2020)

En İyi 2020 Filmleri

2020 filmleri listesinde yer verdiğimiz Birds of Prey, başrollerinde Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead ve Ewan McGregor’un yer aldığı aksiyon, macera ve Suç türünde bir yapım. Türkçe’ye çevrilirken Yırtıcı Kuşlar ismiyle çevrilen yapımda, mafya babası tarafından kaçırılan genç bir kızın kurtarılmasını anlatılmaktadır. Batman’ın şehri Gotham’da yaşanan hikayede, kanun savaşçısı Helena Bertinelli ve suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel güçlerini birleştirip kaçırılan kızı kurtarmaya çalışacaktır.

Tür: Aksiyon, Macera, Suç

Fragman


2. The King’s Man (13 Şubat 2020)

En İyi 2020 Filmleri

Aksiyon ve Macera sevenlerin hoşuna gidecek yapımlardan bir tanesi olan The King’s Man, 2020 filmleri arasında en çok merak edilen yapımlardan. Dünya tarihinin en güçlü tiranları ve suçlu kişilikleri, çok sayıda insanın hayatını kaybedeceği bir savaş planlamak için bir araya gelir. Bu savaşı engellemek için birileri harekete geçmek zorundadır. Oyuncu kadrosunda Gemma Arterton, Matthew Goode, Ralph Fiennes ve Aasron Taylor Johnson gibi isimleri yer aldığı yapımı kesinlikle izlemenizi tavsiye ederiz.

Tür: Aksiyon, Macera, Komedi

Fragman


1. Sonic the Hedgehog (6 Mart 2020)

En İyi 2020 Filmleri

Çocukluğumuzun en çok sevilen karakteri Sonic’in 2020 yılına damga vurması beklenen filmi… Sonic, peşine düşen görevlilerden bir anca önce kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışır. İnsan biçimindeki Sonic hükümetinde gündemindedir. Devlet kademesinde herkes Sonic’i aramaya başlar. Bu zorlu koşullarda hedefini mutlak yerine getirmesi gerekmektedir. Oyuncu ve seslendirme kadrosunda; Jim Carrey, James Marsden, Neal McDonough, Ben Schwartz gibi önemli isimler yer almaktdır.

Tür: Aksiyon, Macera, Aile

Fragman


Önerilen İçerik: Son Yıllara Damgasını Vurmuş En İyi Filmler, Unutulmaz Filmler

Kaynak

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Film izlemeyi seviyorsanız Film.BuradaBiliyorum.Com sitemizi, Dizi izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!