Sozialen Medien

#2020 Tribeca Film Festivali, Corona Virüsü Salgını Nedeniyle Ertelendi #SosyalMedya #Tv #BB

2020 Tribeca Film Festivali, Corona Virüsü Salgını Nedeniyle Ertelendi



15-26 Nisan tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 2020 Tribeca Film Festivali, tüm dünyada korku yaratan Corona virüsü salgını nedeniyle ertelendi.

Çin’in Hubei bölgesinde başlayıp tüm dünyaya hızlıca yayılan Corona virüsünün etkileri sinema dünyasında varlık göstermeye devam ediyor. İnsanların kapalı alanlarda toplanması salgının yayılması için tehlike teşkil ettiği için sinemada izleyici rakamlarında ciddi bir ölçüde bir düşüş yaşanırken; vizyona girmesi planlanan filmler, çeşitli sinema organizasyonları ve film festivalleri ertelenme ya da iptal edilme durumuyla karşı karşıya kalıyor.

Fransa hükûmetinin bin kişiyi aşan etkinlikleri yasaklayan kararından sonra mayıs ayında düzenlenmesi planlanan 73. Cannes Film Festivali’nin düzenlenip düzenlenmeyeceği merak konusu olurken; MipTV, Canneseries ve geçtiğimiz hafta SXSW Film Festivali’nin de iptal edilmesi, salgının ciddiyetini gözler önüne seriyor.

Bu doğrultuda her geçen yıl daha önemli filmlere ev sahipliği yaparak prestijini git gide artıran bir festival daha ertelendi. 2002 yılında Jane Rosenthal, Robert De Niro ve Craig Hatkoff tarafından kurulan, bu yıl 15-26 Nisan tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 2020 Tribeca Film Festivali, tüm dünyada korku yaratan Corona virüsü salgını nedeniyle ertelendi.

Corona Virüsü Nedeniyle Ertelenen 2020 Tribeca Film Festivali İçin Henüz Yeni Bir Tarih Açıklanmadı

New York Valisi Andrew Cuomo‘nun eyalet çapında 500 veya daha fazla kişiyi aşan etkinlikleri yasaklaması, Tribeca Film Festivali’nin ertelemesine neden oldu. Festivalin kurucularından Jane Rosenthal, halkın sağlığını ve güvenliğini her şeyin önünde tuttuklarını ve festivalin geleceği ile ilgili kararları önümüzdeki dönemlerde açıklayacaklarını belirtti.

Salgının önüne ne zaman geçileceği bilinmediği için bu yılki festivalin akıbeti de belirsizliğini koruyor. Salgının kısa süre içerisinde kontrol altına alınamaması durumunda festivalin bu yıl içerisinde başka bir tarihte düzenlenmesi de mümkün olmayacak. Corona virüsü nedeniyle ertelenen 2020 Tribeca Film Festivali ile ilgili yeni gelişmeleri festivalin internet sitesinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Kaynak

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Film izlemeyi seviyorsanız Film.BuradaBiliyorum.Com sitemizi, Dizi izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!