Sozialen Medien

#Penny Dreadful: City of Angels’tan İlk Uzun Soluklu Fragman Yayınlandı #SosyalMedya #Tv #BB

Penny Dreadful: City of Angels’tan İlk Uzun Soluklu Fragman Yayınlandı


Penny Dreadful’un 26 Nisan’da başlayacak spin-off dizisi Penny Dreadful: City of Angels’tan ilk uzun soluklu fragman yayınlandı.

2014-2016 yılları arasında yayınlanan ve hem izleyicilerin hem de eleştirmenlerin beğenisini kazanan Penny Dreadful‘un spin-off dizisi olan Penny Dreadful: City of Angels, önümüzdeki ay izleyiciler ile buluşacak.

Oscar adayı senarist John Logan‘ın yaratıcısı olduğu Penny Dreadful; Dr. Frankenstein, Dracula, Dorian Gray gibi korku edebiyatının önemli figürlerini Victoria dönemi Londra’sında bir araya getiriyordu. Yine Logan tarafından hazırlanan spin-off dizisi ise izleyicileri 1938 yılının Los Angeles’ına götürecek ve yeni karakterlere odaklanacak.

Dizi, 1938’de politik ve sosyal açıdan gergin bir dönemden geçen Los Angeles’ta başlıyor. Korkunç bir cinayetin işlenmesiyle beraber şehir karışırken, Dedektif Tiago Vega kendisini Los Angeles’ın zengin tarihinin yansıması olan bir gizemin içerisinde buluyor. Vega, şehrin ilk otoyollarının inşa edilmesinden Meksikalı Amerikalıların engin kültürüne, Nazilerin tehlikeli casusluk faaliyetlerinden Evanjelistlerin yayılma faaliyetlerine kadar çok çeşitli olayların ortasında kalacaktır. Çok geçmeden de Tiago’nun ve ailesinin çok güçlü bir düşmanla baş etmesi gerekecektir.

Penny Dreadful: City of Angels, 26 Nisan’da İzleyici ile Buluşacak

Hikâyenin merkezinde yer alan Dedektif Tiago Vega’ya It Follows ve Don’t Breathe filmleriyle tanınan Daniel Zovatto hayat veriyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Zovatto’ya Natalie Dormer, Nathan Lane, Jessica Garza, Kerry Bishé, Ethan Peck, Adriana Barraza, Michael Gladis, Dominic Sherwood, Johnathan Nieves, Piper Perabo, Amy Madigan ve Lorenza Izzo gibi isimler eşlik ediyor.

Penny Dreadful’u sevenler için bu yılın en heyecan verici dizilerinden biri olan Penny Dreadful: City of Angels için tanıtım çalışmalarını sürdüren Showtime, diziden ilk uzun soluklu fragmanı yayınladı.

İzleyicileri Victoria dönemi Londra’sına götüren Penny Dreadful daha kasvetli bir atmosferde geçerken, hikâyenin Los Angeles’a taşındığı City of Angels’ta şeytani güçlerle mücadele gün ışığı altında gerçekleşecek gibi görünüyor.

John Logan’ın yaratıcısı ve dizi sorumlusu olduğu Penny Dreadful: City of Angels’ın yürütücü yapımcıları arasında, orijinal serinin de yapımcılığını üstlenen usta yönetmen Sam Mendes de yer alıyor.

26 Nisan’da ekranlara gelecek diziden yayınlanan yeni fragmanı buradan izleyebilirsiniz.



Kaynak

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Film izlemeyi seviyorsanız Film.BuradaBiliyorum.Com sitemizi, Dizi izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!