Spiel

#Grand Theft Auto San Andreas haritası Unreal Engine 4 ile tekrar yapıldı

Grand Theft Auto San Andreas haritası Unreal Engine 4 ile tekrar yapıldı

Grand Theft Auto San Andreas haritası Unreal Engine 4 ile tekrar yapıldı

Bu hayranları durdurmak imkansız.

Çıktığı zamanlardan bu yana adını sürekli olarak duyduğumuz çok fazla bir oyun yok. Fakat Grand Theft Auto San Andreas, bu adını sürekli duyduğumuz oyunlardan bir tanesi. Her ne kadar PC portları konusunda sıkıntı yaşıyor olsak da, Grand Theft Auto serisi hep adından bahsettiren ve birçok oyuncuda anılar canlandıran oyun serisi olmuştur. Grand Theft Auto San Andreas ise, bu serideki en öne çıkan yapımlardan bir tanesi. Grand Theft Auto San Andreas hayranları sürekli olarak oyuna modlar yapıyor fakat bu sefer Unreal Engine 4 ile tekrardan yaptılar.

MAKALE AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

Grand Theft Auto San Andreas, Unreal Engine 4 gücü ile birleşti

Normalde Unreal Engine 4 ile yapılan oyunlar zaten muhteşem görselliklere sahip oluyordu. Fakat bu sefer konu Grand Theft Auto San Andreas. Zaten muhteşem bir haritaya sahip olan Grand Theft Auto San Andreas, Unreal Engine 4’un gücü ile iyice süslenince, ortaya muhteşem manzaralar çıktı.

Bu yeni hali ile ilgili olarak şaşıracağınız bir bilgi de verelim sizlere. Unreal Engine 4 oyun motorunun gücü ile tekrar tasarlanan Grand Theft Auto San Andreas’ın arkasında sadece 3 kişi var. Yukarıda bulunan video, bizleri olduğu kadar sizleri de büyülemeyi başarmıştır muhtemelen. Evet, böylesi bir yapım sadece 3 kişinin elinden çıktı. Açıkçası, günümüzde o kadar remaster ve remake sürümler görüyoruz fakat gözümüz yine de bir Grand Theft Auto San Andreas remastered hatta bir remake arıyor. Fakat, tabii ki de güzel bir PC optimizasyonu ile.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer’ı takip edebilirsiniz.

Daha çok oyun haberleri okumak isterseniz oyun kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Kaynak

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!