Sozialen Medien

#En İyi Akıllı Bileklik Modelleri 2020

En İyi Akıllı Bileklik Modelleri 2020

En İyi Akıllı Bileklikler

Son zamanlarda akıllı bileklikler oldukça popüler bir giyilebilir teknoloji ürünü olmuştur. Sahip oldukları çeşitli sağlık kontrollerini gerçekleştirme, yaptığınız sporun takibini yapabilme ve telefonunuzu çıkarmadan gelen bildirimleri gösterme gibi özellikleriyle kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmiştir. Peki en iyi akıllı bileklikler hangileridir?


1- Mi Smart Band 4

Mi Smart Band 4

En iyi akıllı bileklikler listemizde ilk sırada yer alan Mi Smart Band 4, tam renk AMOLED dokunmatik ekran sahiptir. Ayrıca arama, mesaj ve uygulamaların bildirimlerini rahatlıkça kontrol edebilme imkânı da sunmaktadır. 50m derinliğe kadar su geçirmez bir şekilde tasarlanan bileklik, 7/24 nabız ve uyku izleme özelliğine sahiptir ve bu özellik sayesinde uyku düzeninizi ayarlamaya yardımcı olur. Bileğinizde daha geniş ve daha renkli görüntüye sahip olacağınızı düşündüğümüz bileklik, eğer uzun bir süre hareketsiz kalırsanız sizi uyarır ve Mi Fit uygulaması ile sağlık verilerinizi kaydeder. Cihaz 135 mAh batarya kapasitesi ile 20 güne kadar kullanım ömrü sunar.


2- Huawei Band 4

Huawei Band 4

Oldukça şık tasarıma sahip olan Huawei Band 4, sunduğu kişiselleştirme seçenekleriyle kullanıcıları tarafından beğenilen bir akıllı bilekliktir. Huawei Watch Face Store size çizgi film, spor ve yüksek teknoloji stillerinde çeşitli saat yüzleri arasından bir seçim yapma imkânı sunar.

Sizi şarj aletlerinden ve farklı kablolardan da kurtaran Huawei Band 4’ün dahili bir USB fişi bulunmaktadır. Bu sayede istediğiniz yerde ve dilediğiniz zamanda şarj işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 91 mAh batarya kapasitesi ile günlerce bilekliği kullanabilirsiniz. Bu özellikleri sayesinde en iyi akıllı bileklikler listemizde 2. sırada yer almaktadır.


3- Mi Band 3

Mi Band 3

En iyi akıllı bileklikler listemizde 3. sırada yer alan Mi Band 3, 0.78 inç tam OLED dokunmatik ekrana sahiptir. Basit tasarımı ve kullanım kolaylığı sayesinde çok tercih edilen bir bileklik olmayı başarmıştır. 48 karakter görüntüleme, telefon bulucu ve telefon kilidi açma gibi özelliklere de sahip olan bileklik bu özellikleriyle kullanıcıları tarafından sevilmektedir. Mi Band 3 110 mAh kapasiteli bataryaya sahiptir ve bu batarya cihaza 20 güne kadar kullanma imkânı sunar.


4- Honor Band 5

Honor Band 5

0,95” AMOLED eğimli ekrana sahip olan bileklik, her ortama uygun bir saat kadranı sunmaktadır. Eviniz, spor salonunuz veya işyeriniz için her türlü ortama ve değişen modaya uygun saat kadranlarını kullanabilirsiniz. SpO2 izleyici sayesinde kan akışınızdaki oksijen doygunluğunuzu takip eden bileklik, bu özelliği sayesinde vücudunuzun antrenmanlar sırasında ve yüksek irtifalarda nasıl uyum sağladığını öğrenebilirsiniz. Sistem optimizasyonu sayesinde yüksek performansa sahip olan Honor Band 5, tek seferlik şarj ile 14 güne kadar bekleme süresine ve aktif kullanımda 6 güne kadar kullanım süresine sahiptir.


5- Huawei Band 3e

Huawei Band 3e

Listemizde 5. sırada yer alan bu bilekliğin iki farklı kullanım şekli bulunmaktadır. İlki diğer akıllı bileklikler gibi bildirimleri görüntüleme, bazı sağlık kontrollerini yapma gibi özellikleri bulunan bileğinize taktığınız kullanım şeklidir.

İkincisi ise ayakkabıya takabildiğiniz kullanım şeklidir. Huawei Band 3e takılabilir spor bilekliklerinde geliştirdiği bir atılım olan Ayakkabı Modu ile bir düğmeye basarak koşma verilerinizi hassas bir şekilde elde etmenizi sağlamaktadır.

50m suya kadar dayanıklılık özelliği vaat eden Huawei Band 3e, yüzme deneyiminizi daha iyi hale getirmek için tasarlanmıştır. Ayrıca uzun pil ömrü sayesinde uyku modu açıkken tam 14 gün boyunca kesintisiz bir kullanım imkânı sunan bileklik, tüm özellikler açıkken ise 40 saate kadar kullanımı destekler.


6- Galaxy Fit e

Galaxy Fit e

Oldukça sade ve bir o kadar güzel tasarıma sahip olan Galaxy Fit e, askerî dayanıklılık standartlarıyla uyumludur ve 5ATM su direncine sahiptir. Bu özellikleri sayesinde yağmur ve tozun size engel olmasına endişelenmeden egzersizlerinizi açık havada yapabilirsiniz. Ayrıca 15g ağırlığa sahip olan bu bilekliğin varlığını bile hissetmeyebilirsiniz. Cihaz 70mAh bataryaya sahiptir ve 6 güne kadar kullanım imkânı sunmaktadır.


7- Vestel Akıllı Bileklik

Vestel Akıllı Bileklik

Listemizde 7. sırada yer alan bu bileklik yerli üreticimiz olan Vestel tarafından üretilmiştir. IP65 sertifikalı su geçirmezlik özelliği olan bu bileklik, nabız, adım ve kalori ölçümü gibi görevleri yerine getirebilmektedir. IOS ve Android işletim sistemlerinde sorunsuz bir şekilde çalışabilen bilekliğin verilerinizi güncel bir şekilde takip edebileceğiniz bir mobil uygulaması da bulunmaktadır. 90mAh kapasiteli bataryayla 7 güne varan kullanım ömrü sunmaktadır.


8- Alcatel Moveband MB20G

Alcatel Moveband MB20G

En iyi akıllı bileklikler listemizde 8. sırada yer alan Moveband MB20G IP66 su geçirmezlik sertifikasına sahiptir. Bildirimlerinizi rahatlıkla takip edebilmenizin yanında uyku takibi, kalori takibi, mesafe ölçümü ve adım sayma gibi özelliklere de sahiptir. Cihazın 45mAh kapasitesindeki bataryası yaklaşık 5 gün kullanım ömrü sunsa da rakiplerinden bu konuda geride kalmaktadır.


9- M3 Akıllı Bileklik

IP67 su geçirmezlik sertifikasına sahip olan bileklik nabız, kalori ve tansiyon ölçümü gibi görevleri başarıyla yerine getirebilmektedir. Ayrıca mesafe hesaplama ve telefon kamerasını uzaktan kontrol edebilme özelliklerine de sahip olan M3 Akıllı Bileklik, diğerlerine göre daha ucuz bir model olarak karşımıza çıkmaktadır. Cihaz 90mAh değerinde bir bataryaya sahiptir ve bu batarya 5 güne kadar kullanım imkânı sunmaktadır.


10- Polygon M4 Akıllı Bileklik

Polygon M4 Akıllı Bileklik

En iyi akıllı bileklikler listemizde son sırada yer alan M4 Akıllı Bileklik, kalp atış hızı, kalori ölçme, adım sayacı, hava durumu ve mesafe hesaplama gibi birçok özelliği uygun fiyata sunmaktadır. 3-5 gün arası bir kullanım ömrüne ve 2 saat içerisinde tam şarj olma özelliğine sahiptir.


Önerilen İçerik: Honor Kablosuz Bluetooth Kulaklık: FlyPods Lite Özellikleri ve İnceleme

NeOldu.com

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Kaynak

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!