Technologie

#POCO X3 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı!

POCO X3 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Reklamsız Dizi Film izlemek isterseniz Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi ziyaret edebilirsiniz .

Xiaomi çatısı altında telefon üretmeye devam eden POCO, modellerine bir yenisini daha ekledi. Markanın son modeli POCO X3 adı ile duyuruldu. 29 Eylül tarihinden itibaren satışa sunulacak olan söz konusu cihazın 6.000 mAh bataryası sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardığını söyleyebiliriz. Dilerseniz ilk olarak modelin özelliklerinden bahsedelim ve daha sonrasında fiyatına değinelim. İşte karşınızda POCO X3!

POCO X3 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Orta seviyeye hitap eden bir model olan POCO X3, 6.67 inç büyüklüğündeki Full HD+ çözünürlükte olan bir ekran ile geliyor. Gücünü Qualcomm tarafından üretimi gerçekleştirilen Snapdragon 732G işlemcisinden alan cihaz, 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri ile tüketicilere sunuluyor. Bunun yanında yine sırasıyla 64 GB ve 128 GB dahili depolama opsiyonlarının da sunulduğunu ifade etmiş olalım.

6.000 mAh’lik devasa bir bataryaya sahip olan telefon, 33W hızlı desteği sayesinde bu konuda oldukça güçlü olduğunu ortaya koyuyor. IP53 sertifikası ile suya ve toza karşı da dayanıklı olan POCO X3, arka tarafındaysa dörtlü kamera kurulumu ile raflardaki yerini alıyor. Bu bölümde 64MP’lik ana kameraya, 13MP ultra geniş açılı kamera, 2MP’lik makro lens ve 2MP derinlik sensörü eşlik ediyor. Ön taraftaki delikte ise 20MP’lik bir selfie kamerası bizleri karşılıyor.

POCO X3 fiyatları ise aşağıdaki şekilde:

6/64 GB: 230 dolar

6/128 GB: 250 dolar

8/128 GB: 270 dolar

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Daha çok teknoloji makalesi okumak isterseniz teknoloji kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!