Allgemeines

#Ben Böyle Şansın izle

Ben Böyle Şansın

Ben Böyle Şansın izle

Ben Böyle Şansın filmi izlemeden önce film ile ilgili detaylı ve geniş bilgi edinmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Haberimizde Ben Böyle Şansın filmi ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Sinema salonlarında gösterime girmeden önce hakkında oldukça olumlu dönüşler yapılan Ben Böyle Şansın filmi kısa bir süre önce vizyona girdi.

Sinema izleyicilerinden oldukça güzel geri dönüşler alan Ben Böyle Şansın filmi kısa sürede gişede iyi bir hasılat elde etti. Haberimiz içeriğinde Ben Böyle Şansın Filmi Fragmanı Full Hd Tek Parça Türkçe Dublaj Altyazılı izleyebilir, filmin konusu, oyuncuları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ben Böyle Şansın filmi fragmanı 720p 1080p mobil izle seçenekleri ile haber içeriğimizde bulabilirsiniz.

Ben Böyle Şansın Filmi ne zaman vizyona girecek | vizyon tarihi : 18 Eylül 2020

Filmin Türü : Yerli, Komedi

Filmin Yönetmeni : Samet Çakırtaş

Filmin Oyuncu Kadrosu | Oyuncuları : Özgür Esat Şentürk, Umut Öğmen, Zeliha Çakırtaş, Akın Ayvaz, Taner Boz

Filmin Konusu : Filmin baş rol kahramanları Hikmet ve Salim, iki yakın arkadaş olmanın yanında işleri hiç rayına oturmamaktadır. Salim uzun bir süre boyunca bir şirkette stajyer olarak çalışmıştır. Nihayet uzun zamandır beklediği terfiyi alarak yönetici olur. Ama tam yönetici olduğu gün şirket iflasını açıklar ve Salim büyük bir borcun altında kalır. Diğer yandan Hikmet uzun süredir sevdalı olduğu Yağmur’a aşkını itiraf etmek için uzun zamandır beklemektedir. Yağmur’un hayatını kurtaran Hikmet bu esnada bir gurup gençten dayak yer ve rezil olur. İki arkadaş başlarına gelen şanssızlıklar nedeniyle yaşamlarına son vermeye karar verirler. Ama bu kararlarını yerine getirirken birbirinden komik olaylar başına gelecektir.

Forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Daha çok bu tarz makaleler okumak isterseniz Genel kategorimizi veya Dizi Film izlemek için Dizi & Film izle kategorimizi ziyaret edebilir ayrıca aşağıda vermiş olduğumuz Dizi & Film Sitemizden istediğiniz diziyi filmi izleyebilirsiniz.

Kaynak

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!