#Kadıköy’de Açılan Pankarta Galatasaray’dan Suç Duyurusu #SosyalMedya #Tv #BB
Inhaltsverzeichnis
„Kadıköy’de Açılan Pankarta Galatasaray’dan Suç Duyurusu“
Fenerbahçe – Galatasaray derbisinin yankıları devam ediyor. Galatasaray yönetimi Kadıköy’de açılan “Seni de seni seveni de sevmiyoruz” pankartı için suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. Ülker Stadı’nın maraton tribünde bulunan ve maç öncesi yayıncı kuruluş tarafından da gösterilen pankartın, futbol sahalarında nefreti körüklediği iddiasıyla hukuki yollara başvurulacak.
Sahaya çıkan 22 futbolcunun önünde bulunan çocukların üzerlerinde saygı yazarken, tribünde açılan “Seni de seni seveni de sevmiyoruz” pankartı taraflı tarafsız herkesten tepki çekmişti.
İlginiziÇekebilir



Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.
Film izlemeyi seviyorsanız Film.BuradaBiliyorum.Com sitemizi, Dizi izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .