Technologie

#2020 model Peugeot 508 ÖTV sonrası fiyat listesi!

2020 model Peugeot 508 ÖTV sonrası fiyat listesi!

ÖTV indirimi beklerken Eylül ayı başında şok bir kararla ÖTV matrahlarında düzenleme yapıldığının bilgisi gelmişti. Cumhurbaşkanlığı kararı ile 1600 cc motora kadar olan araçlarda ÖTV oranı aynı kaldı ancak matrah artırılarak vergi oranı biraz düşürüldü. Ancak bu küçük motorlu araçlarda ÖTV matrahı 130 bini aşanlarda vergi yüzde 60’tan yüzde 80’e ulaştı.

Sonuç olarak ÖTV oranlarındaki değişim sıfır araç fiyatlarını kötü etkiledi. Güncel fiyatlar, otomobil almayı düşünen birçok vatandaşı oldukça üzdü. Otomobil fiyatlarında düşüş beklediğimiz bir dönemde gelmesi ise, tam bir hayal kırıklığı oldu.

ÖTV zammı sonrasında tahmin edeceğiniz üzere bazı markalar, otomobil fiyatlarını güncelledi. Özellikle de ithal araçlardaki vergi oranlarının değiştiği yeni düzenleme fiyatlara hızlı bir şekilde yansıdı. ÖTV düzenlemesi sonrası resmi internet sitesi üzerinden yeni fiyat listesini duyuran Japon otomotiv devi Peugeot, ÖTV sonrası 2020 model sıfır Peugeot 208, Peugeot 301, Peugeot 308, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Peugeot 5008 modellerinin fiyatlarını güncelledi.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan 2020 model Peugeot 508 güncel fiyatlarının yer aldığı listemize hep birlikte göz atalım!

İşte ÖTV sonrası 2020 model Peugeot 508 güncel fiyatları;

Forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Daha çok teknoloji makalesi okumak isterseniz teknoloji kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!