Sozialen Medien

#2021 yılında vizyona girecek filmler #SosyalMedya #Tv #BB

2021 yılında vizyona girecek filmler

2021, sinema seyircisi için son derece heyecanlı bir yıl. Birçok blockbuster yapımın vizyona gireceği yıl, aynı zamanda uzun süredir yapım aşamasında takılı kalan ve bir türlü vizyon tarihi verilemeyen filmlerin sonunda beyazperdeyle buluşmasına da sahne olacak. Birden fazla yönetmen değişikliğine uğrayan, senaryoları baştan yazılan ve yapım sürecinde çeşitli aksaklıklarla karşılaşan filmler 2021 yılında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Filmlerin yapım süreçlerindeki gecikmeler film ekibi için olduğu kadar seyirciler nezdinde de oldukça can sıkıcı. Hayranların yıllardır beklediği uyarlamaların ya da kadrosuyla heyecan uyandıran yapımların bu süreçte tıkılı kalması hiç de istediğimiz bir durum değil. Geçtiğimiz birkaç yılın aksine 2021, bu tür filmlerin sonunda vizyona gireceği tarih olacak gibi gözüküyor.

İşte uzun bir bekleyişin ardından vizyon tarihini 2021 yılı olarak belirleyen filmler!

Pinocchio

Dünyanın en popüler çocuk hikayesi kahramanlarından Pinokyo’yu tanımayan yok. Guillermo Del Toro’nun yıllardır beklenen Pinokyo uyarlaması 2021 yılında vizyonda olacak. Film, prodüksiyon sürecinde birtakım problemlerle karşılaşmış ve 2017 yılında Del Toro’nun hikayeye çok daha karanlık bir bakış açısı getirdiği iddiasının ortaya atılması üzerine iptal edilmişti. Del Toro, özel bir bağ kurduğunu söylediği Pinokyo karakterini daha önce iptal edilmesine rağmen beyazperdeye taşıyacak.

Uncharted

Oyun dünyasının en sevilen stüdyolarından Naughty Dog’un dünyaca ünlü oyun serisi Uncharted, film haberiyle hayranlarını heyecanlandırmıştı. Ne yazık ki duyurusundan sonra birçok kez yönetmen değişikliğine uğrayan film, Tom Holland’ın başrol olarak yer alacağı açıklamasının ardından sessizliğe gömüldü. Film, 2009 tarihli Uncharted 2 oyunundan bu yana planlanıyor.

Uncharted serisinin ana karakteri Nathan Drake, tüm bu gecikmelere rağmen beyazperdede boy göstermek üzere. Tom Holland ve Mark Wahlberg’in başrolünde yer alacağı filmin yönetmenlik koltuğunda Venom filmini de yöneten Ruben Fleischer oturacak. Filmin vizyon tarihi 5 Mart 2021 olarak belirlendi.

Space Jam 2

İlk Space Jam filmi dünya çapında ilgi görmüş ve uluslarası gişe hasılatında 230 milyon doları aşmayı başarmıştı. Buna rağmen Space Jam 2, 2003 yılındaki Looney Tunes: Back in Action’ın ardından rafa kaldırıldı. 90’ların ikonik yapımlarının devamlarını getirme trendinin sektörün tamamını etkilemesiyle birlikte Space Jam de yeni bir jenerasyonla tanışmak üzere.

Space Jam 2, orijinal filmle aynı düzlemde ilerleyecek. NBA’in Jordan’dan sonraki en başarılı yüzü LeBron James, Tunes ekibinin kaptanı olurken sevilen diğer tüm Looney Tunes karakterleri de yapımda yer alacak.

The Batman

Batman’in solo filmi The Batman, 2017 yılında vizyona giren Justice League’in başarısızlığının ardından sessiz bir sürece girmişti. İlk olarak Ben Affleck tarafından yazılıp yönetileceği açıklanan film, daha sonra başka bir yönetmenin kontrolüne bırakılmış, sürecin sonunda ise Affleck Batman rolünü bıraktığını açıklamıştı.

The Batman solo filmini yönetecek isim Matt Reeves olacak. Filmde Affleck’in ardından Kara Şövalye’yi canlandıracak isim ise Robert Pattinson olarak açıklandı. Filmin Affleck’in senaryosundan ayrı olacağı ve Batman’in gençlik yıllarına odaklanacağı belirtiliyor. Batman, solo filmiyle çizgi romanlardaki en belirgin özelliklerinden dedektiflik yönünü ortaya koyacak. Birçok ünlü isme ev sahipliği yapacak filmin vizyon tarihi ise 25 Haziran 2021.

Sherlock Holmes 3

Robert Downey Jr. ve Jude Law, Sherlock Holmes 3 ile seriye geri dönüyor. Sherlock Holmes serisinin yeni filmi Downey Jr.’ın Marvel Sinematik Evreni’ndeki yoğun takvimi nedeniyle uzun süre vizyon tarihine kavuşamamıştı. Bu süreçte BBC’nin Sherlock mini-dizisiyle hayranlar karaktere modern bir bakış atma fırsatı yakalasa da, ünlü aktörün sevilen rolüne dönüşü merakla bekleniyordu.

Vizyon tarihi ilk olarak Aralık 2020 olarak belirlenen film, bir yılık bir ertelemeyle karşılaştı. Filmin Aralık 2021 tarihinde vizyonda olması bekleniliyor.

Kaynak

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Film izlemeyi seviyorsanız Film.BuradaBiliyorum.Com sitemizi, Dizi izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!