Sozialen Medien

Babil Dizisi Reyting Sonuçları Nasıl, İzlendi mi tutuldu mu? İlk Yorumlar

Babil dizisi 17 Ocak cuma günü Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Star TV’de cuma günleri bir türlü dizi tutturamazken son olarak Sevgili Geçmiş isimli dizi erken final yapmak zorunda kalmış ve sadece 6 bölüm sürmüştü. Babil dizisi ise güçlü oyuncu kadrosuyla yine cuma günlerini zorlamak ve ciddi bir reyting oranına ulaşmak için 17 Ocak 2020 cuma günü yayın hayatına başlıyor.

Babil Dizisi Reyting Sonuçları Nasıl?Babil Dizi reyting sonuçları nasıl

Bu sayfamızda Babil dizisinin alacağı reyting oranlarına dizinin cuma günleri izlenip izlenmeyeceğini ve diğer dizilerle karşılaştırmasını sizler için buraya belirtmek ve Babil dizisinin AB Total ve AB reyting oranlarına detaylı bir şekilde sizlere sunmak için bu sayfayı oluşturmuş bulunuyoruz. Son dönemde oyuncu kadrosuyla bu kadar ses getirebilecek bir dizi ve güçlü oyuncuların bir araya geldiği bir yapım henüz olmamıştı.

Böylesine bir kadroyla Star TV’de yayına başlayan Babil dizisinin alacağı reyting oranları ve dizinin izlenip izlenmeyeceği hakkındaki izleyici görüşleri elbette bizler için çok önemli bir yer tutuyor. Babil dizisi sadece oyuncu kadrosuyla değil sıradışı senaryosuyla da oldukça farklı bir dizi hem hikayesi hem konusu hem de oyuncuların rol kabiliyetlerini göstermesi açısından izlenebilecek bir dizi olarak görüyoruz.

Babil Dizisi izlendi mi sevildi miBabil Dizisinin İzlenme Oranlarını Etkileyecek Durumlar

Öncelikle 17 Ocak 2020 cuma günü başlayacak olan Babil dizisinin rakiplerine kısa bir göz atarak Babil dizisinin reytinglerdeki şansını sizlere sunmak istiyoruz. Babil dizisinin yayınlandığı cuma günü Kanal D ekranlarında 13 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisi çok iyi bir reyting almaya devam ederken ATV ekranlarında ki Hercai dizisi ikinci sezonuyla 10 oranındaki total reytingler ile adeta ikinci sezonunda da reytingleri silip süpürmeye devam ediyor.

Cuma günlerinin bir diğer önemli dizisi Fox TV ekranlarında yayınlanan Ferhat ile şirin dizisi ise bu iki dizinin yanında reyting alamamış ve erken final bile yapmadan yayından kaldırılmıştı. TRT ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi ise 4 sezondur ekrana geliyor ve ciddi bir izlenme potansiyeli ile TRT ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Cuma günleri Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show ise dizi dışında çok güzel bir alternatif sunuyor ve komedi dalında ülkemizde belki de tek önemli program olarak dikkatleri çekiyor ve çok iyi reyting kalmaya devam ediyor. Babil Oyuncu kadrosu >> Babil Dizisi Oyuncuları Kanalı

Babil Dizisi Reyting Sonuçları NasılBabil Dizisi İzlenmesini Artıracak Avantajları

Görüldüğü üzere Babil dizisinin birçok önemli rakibi bulunuyor cuma günleri. Bu kadar rakip arasında Babil dizisi izlenir mi reyting alabilir mi hemen tahminlerimizi yazalım. Öncelikle Babil dizisinin bazı avantajları var örneğin oyuncu kadrosunda Birce Akalay, Halit Ergenç, Aslı Enver, Ozan Güven, Nur Fettahoğlu gibi önemli oyuncuları bir araya getiren dizi sıradışı konusuyla ilk bölümlerinde oldukça dikkat çekecek ve böylesine bir kadroyu herkes izlemek isteyecektir. Bu nedenle Hercai ve Arka sokaklar gibi dizilerden birçok kişinin merak ederek 17 Ocak cuma günü başlayacak olan Babil dizisini izleyeceğini düşünüyoruz.

Ancak Babil dizisinin cuma günleri şansı çok yüksek diyemiyoruz. Çünkü hem Arka Sokaklar çok ciddi bir izleyici kitlesine sahip hem de Hercai iki sezondur cuma günleri hiç eksilmeyen reyting oranları ile dikkatleri çekiyor. Aynı zamanda TRT de ekrana gelen Payitaht Abdülhamid dizisinin ve Show TV’deki Güldür Güldür Show’un izleyici kitlesi hemen hemen yıllardır aynı seyrediyor. Bu nedenle Babil dizisinin çok yüksek oranlarda reyting almasına ben şahsen düşünmüyorum. Çünkü diğer dizilerin sabit bir izleyici kitlesi olduğu için Babil dizisinin reytingleri uçup kaçmayacaktır.

Babil Dizisi hakkında yorumlar görüşler nasıl buldunuzSonuç olarak Babil dizisinin alacağı reyting oranlarına izlenme sonuçlarını ve sıralamasını bu sayfada sizlere detaylı bir şekilde yazmaya çalışacağız. Sizlerde Babil dizisi ile ilgili beklentilerinizi yorum ve görüşlerinizi diziyi nasıl bulduğunuzu beğenip beğenmediğinizi aşağıdaki yorum kısmına detaylı bir şekilde yazabilirsiniz şimdiden teşekkür eder iyi seyirler dileriz. Babil Nerede Çekiliyor? Babil Dizisi Nerede Çekiliyor,

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Film izlemeyi seviyorsanız Film.BuradaBiliyorum.Com sitemizi, Dizi izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!