Allgemeines

#İntihar Vakası Sonrası Robinhood’dan Güncelleme Kararı

İntihar Vakası Sonrası Robinhood’dan Güncelleme Kararı

Kullanıcısının intiharının ardından harekete geçen Robinhood, kripto yatırım platformunda güncellemelere gidecek.

İntihar Vakası Sonrası Robinhood'dan Güncelleme Kararı

Hisse senedi ve kripto para ticaret platformu Robinhood’un 20 yaşındaki kullanıcısı Alexander Kearns, 12 Haziran’da intihar etmişti.

Kearns, yaptığı işlemlerinde ardından 730 bin dolar ekside olduğunu görünce canına kıymıştı. Yaşanan bu olayın ardından platformun geliştiricileri, sistemlerinin çalışmasını gözden geçirmeye karar verdiler.

Resmi açıklamaya göre Robinhood, seviye 3 seçenek yetkisi isteyen müşteriler için ek kriterler uygulamayı ve eğitim vermeyi düşünüyor. Bu hamlenin, müşterilerin platformun gelişmiş opsiyon ticareti özelliklerini anlamalarına yardımcı olabileceğini belirtiyorlar.

Ayrıca, web sitelerinde opsiyon ticareti ile ilgili eğitim içeriğini de genişleteceklerini ve aynı zamanda uygulama içi mesajlarda ve müşterilere çok bacaklı seçenek yayılımları hakkında gönderilen e-postalarda iyileştirmeler yapacaklarını belirtiyorlar.

Şirket ayrıca Amerikan İntiharı Önleme Vakfı’na 250.000 dolarlık bağış yaptığını açıkladı.

Bitcoin Fiyat Endeksi: 1 Bitcoin Kaç TL? (BTC TL)

DeFi nedir? Merkeziyetsiz finans ne demek?

Merkezi olmayan (Decentralized) ve finans (Finance) kelimelerinin kısaltmasından meydana gelen DeFi, herhangi bir merkeze ya da otoriteye ihtiyaç duymayan finansal yapıya denir. Temelde blockchain ağları üzerine inşa edilmiş olan DeFi, yeni nesil dijital para altyapılarının oluşturulması için en önemli gelişmeler arasında sıralanır.

Bitcoin ve Ethereum gibi adları çok sık tekrarlanan kripto para ağları, merkezden yönetilmeyen, herhangi bir kurum tarafından kontrol edilmeyen DeFi yapılarına örnek olarak gösterilebilir.

Detaylı bilgi için: DeFi Nedir? Merkeziyetsiz Finans Ne Demek?

Kaynak

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz Genel kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Dizi || Film izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!