Allgemeines

#Half Life Alyx’ten Oynanış Videosu Yayınlandı! #SosyalMedya #Tv #BB

Half Life Alyx’ten Oynanış Videosu Yayınlandı!

Shodan
3 Mart 2020 – 11:53
Oyun Haberleri

Yılların tartışmasız en çok konuşulan ve oynanan oyunlarından biri olan Half Life, uzun bir aranın ardından Half Life Alyx ile geri dönüyor. Oyunu milyonlarca oyunu merakla beklerken, yeni oynanış videoları yayınlandı.

Half Life Alyx, 23 Mart tarihinde oyuncularla buluşuyor. Efsane oyunun geri dönmesine bu kadar az zaman kala, oyuna ait yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.

Oyununu oynanışını gözler önüne seren üç adet de video oyunculara sunuldu. “Half Life Alyx Gameplay” ismi taşıyan videolarla birlikte oyunun nasıl bir tasarıma sahip olduğu belli oldu. Ayrıca oyun içinde yer alan “gravity gun” benzeri eldiven de dikkat çekti.

İlk videoya bakıldığında bir metro içinde olduğumuzu görüyoruz. Daha oyunun ilk dakikalarında aksiyonu yaşatacağa benzeyen oyun, gelişmiş bir hareket kabiliyetine de sahip. Videoda dikkat çeken bir diğer nokta ise oyunun grafiklerinin hayli yüksek kalitede olması… 

Yayınlanan üçüncü videoda ise daha çok dış çekimler göz önüne seriliyor ve oyunun grafikle ilgili detayları daha da net anlaşılıyor. 

Kaynak

Daha çok bu tarz yazılar okumak isterseniz sosyal medya kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Film izlemeyi seviyorsanız Film.BuradaBiliyorum.Com sitemizi, Dizi izlemeyi seviyorsanız Dizi.BuradaBiliyorum.Com sitemizi forumlarla ilgileniyorsanız Forum.BuradaBiliyorum.Com adresini ziyaret edebilirsiniz .

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"
Schließen

Please allow ads on our site

Please consider supporting us by disabling your ad blocker!